Montag, 23. Juni 2014

On the road


Nyt pitää mahduttaa nämä kamat ja pari matkalaukkua auton takakonttiin ja sitten nopeasti moottoritielle ajamaan kohti Itämeren rantaa, jossa yövymme ennenkuin ajamme Tanskan kautta Ruotsin Huskvarnaan ja sieltä sitten Tukholman kautta Turkuun. Tulkaa juttelemaan, jos tulette sattumalta vastaan, minut tunnistaa tummansinisestä toppatakista.

11 Kommentare:

 1. Muista ottaa myös pipo, kerrasto ja hanskat mukaan. Ajelin tänään pyörällä töihin ja olin ainoa kenellä ei ollut hanskoja ajaessa. Enkä tarkoita pyöräilyhanskoja.

  AntwortenLöschen
 2. Hyvää matkaa, Allu! Toppatakki on hyvä varuste Suomen kesässä; sellaisessa minäkin eilen otin luontokuvia. Toppahaalari oli kyllä kalareissulla vähän liikaa. :-D

  AntwortenLöschen
 3. Toppatakki on toki tärkeä, muttei pipo ja lapasetkaan hullumpia ole. Eilen satoi kaatamalla ja tuli jopa rakeitakin. Hyvää matkaa!

  AntwortenLöschen
 4. Mukavaa reissua! Lähdemme samoihin aikoihin reissuun,mutta minä lentokoneella ja te autolla;D

  AntwortenLöschen
 5. Hauskaa lomaa! Me mennään aina ristiin, eikä olla paikalla kun toinen käy "huudeilla" :D

  AntwortenLöschen
 6. Mukavaa ja turvallista matkaa. Taalla palellaan. :)

  AntwortenLöschen
 7. Löysitte hienon yöpymispaikan, tuon Ole Liesen♡. Odottelen mielenkiinnolla kivoja sää.... ei kun matkajuttuja:-) Mukavia lomapäiviä!

  AntwortenLöschen
 8. Allu, joko ymmärrät, miksi minä kuljen Eurooppaa mieluummin omalla autolla kuin lentäen;) Kolme viikkoa Itävallassa edellyttää meikäläiseltä aikamoista garderobia...Ja mikä parasta: Automatkailussa sielu pysyy mukana ja kokee kokonaisen matkan, ei menetä sitä lentokoneen järkyttävässa ahtaudessa.

  Veikkaan, että voit riisua toppatakkisi viikonloppuna;) Pitkää hauskaa!

  AntwortenLöschen
 9. Äimälässä tavataan. Minut tunnistaa eilen Laatokalla punaiseksi palaneesta naamasta. RJ sensijaan on jo ruskea. Ja meidän paatti on niin kovaääninen, että se kuuluu Koskiin asti. Bis bald!

  Maikki

  AntwortenLöschen