Montag, 30. Juni 2014

Uusi ennätys

Tampere +11C ja sataa. Hyvä, että otin sen toppatakin mukaan.

22 Kommentare:

 1. Kiitos viimeisestä. Toivottavasti vielä sielläkin sää paranee. Olisitte tulleet Lappiin; aurinko on paistanut ja lämpötila ok eli noin +20C. Tosin sääsketkin ovat saapuneet.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olenkin katsellut kateellisena Lapin lämpötiloja.

   Löschen
  2. Allu, meillä oli viikonloppuna +30 täällä Suomen Tahitilla. Ja muistathan, mitä meillä oli toukokuussa. Se on joku kauhera kohtalon kirous, että aina kun tuot miehesi trooppiseen Suomeen täällä on kaikki toisin...

   Löschen
 2. Meillä on puolipilvistä ja +16. Eilen tuli yksi rankka sadekuuro, joka toi mukanaan muutamia rakeita ja pari ukkosen jyrinää. Mutta näinhän Pekka Pouta ennustikin. Lämmin rintama tulossa ja jos aurinko ei pääse paistamaan niin tulee rankkasateita.

  AntwortenLöschen
 3. Viikko vielä ja kelit paranee. Mun alkaa sitten loma! Turussa on nyt + 14 ja pilvistä. Ei enää tarvitse toppatakkia.

  AntwortenLöschen
 4. Näin, että oletkin aivan oikealla seudulla sään suhteen. Ajattele mikä pettymys teille olisi ollut, jos olisit joutunut olemaan täällä auringonpaisteessa..Nyt on kyllä puolipilvistä ja vain +16C. Sadetta odotellaan jo aivan malttamattomasti, kaikki kuivuu, ruohot ja puutarhamaat. No tulihan eilen toki 3 tippaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Päätettiin tulla ensi vuonna teille.

   Löschen
  2. Apua, mutta kun me ei millään haluttais saada kylmää ja sateista kesää ensi vuonnakaan. Muuten kyllä.

   Löschen
  3. Mutta jos teillä ei ole noita kasteluapulaisis, me hoidettais homma, meiillä on hyvät suhteet Pietariin, hän aukaisee avaimella taivaan portit eikä silloin tarvita kastelukannuja.

   Löschen
 5. Täällä oli sentään eilen +12 - eli melkein helle. :-)

  AntwortenLöschen
 6. Se +12C oli ennen se benchmark, nyt se on +11C

  AntwortenLöschen
 7. Just tulip Treelta. Päällä caprit ja puuvillapusero (hihat kyynärpäihin) Hiukan oli viileä, mutta kyllä tarkeni. Niin vain on kylmyys erilaista ;)
  Jyllannista juuri kotiuteena, kaikilla saksalaisilla oli kintut paljaana ja takki päällä. Yhdistelmä,joka ihmetyttää meikäläisiä. No ehkäpä ymmärrän huomenna laittaa housut jalkaan:D

  Sirkku Pirkanmaalta

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä mulla on pitkät farkut jalassa. Vai oli sakemanneilla paljaat jalat ja takki, ei se ihan yleistä taida olla, minuakin ihmetyttää.

   Löschen
 8. Koskas ajattelitte lähteä pois... tämä on jo liioittelua.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Maanantaiaamuna lähdetään eli silloin sää muuttuu.

   Löschen
 9. Joissakin paikoissa satanut luntakin...

  AntwortenLöschen
 10. Ei voi olla totta!
  Miten se VOI olla aina huono sää kun olet Allumiehen kanssa Suomessa?!!
  Toivottavasti nyt on jo parempi (näin olen ymmärtänyt) ja Allumies vihdoin näkisi, että sieläkin voi olla ihan oikea KESÄ! :)

  Nautinnolista lomaa jokatapauksessa!!! xxx

  AntwortenLöschen
 11. Hih! Oletteko vielä Suomessa? Nyt täällä on lämmintä. Me taas olimme alkuviikosta Saksassa, Münchenissä oli +13 ja satoi kaatamalla. Vuoroin vieraissa jne. Oli silti ihanaa.

  AntwortenLöschen
 12. Kaksi päivää Tampereen jälkeen alkoi kaunis ilma ja sitä on nyt sitten jatkunut. Nyt olemme ystävien luona Ruotsissa Kalmarin korkeudella ja nautimme kesästä. Ystävät Ranskasta ilmoittivat laittaneensa lämmityksen päälle. Allu unplugged

  AntwortenLöschen