Mittwoch, 24. Dezember 2014

Toisenlainen joulu

Tämän blogiystävä Clarissan tekemän ihastuttavan keramiikkasydämen (kiitos) kanssa toivotan kaikille lukijoille oikein hyvää joulua
Meillä on tänä vuonna vähän toisenlainen joulu, sillä suostuin lähtemään aattoiltana kyläpaikkaan, mikä on todella harvinaista. Menemme aaton viettoon ystäväni Ginan luokse, joka oli taas eilen saamassa sytostaatteja suoneen. Hoito on palliatiivista eli paranemista ei odoteta, päinvastoin viime viikolla joku sairaalan lääkäri oli ollut täysin yllättynyt, että rouva G. on vielä hengissä. Gina ei jaksa tulla meille, koska hän on hoidon jälkeisenä päivänä huonossa kunnossa. Kaikesta huolimatta hänen suurin toiveensa on, että me tulisimme heille ja hänen hobbykokkimiehensä taikoo meille kaikille varmasti taas herkulliset sapuskat. Pahalta tuntuu tiedostaa, että tämä voi olla todennäköisesti Ginan viimeinen joulu. Kummipoika Suomesta lupasi ottaa Skypen kautta yhteyttä illalla, kun 4 veelle tulee pukki, ehkä onnistumme näyttämään ystävillemme vähän suomalaista jouluakin.

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA♥♥♥

weihnachtsmann-smilies-0008.gif von smiliesuche.de
12 Kommentare:

 1. Hyvää joulua! Gina on ajatuksissani, toivon että teille jää miellyttävä muisto tästä joulusta, kaikesta huolimatta.
  Ja Skype on yhdistävä tekijä täälläkin:-)

  AntwortenLöschen
 2. Hyvää joulua teille kaikille! Toivottavasto Gina nauttii tästä joulusta. Surullista kaiken tämän keskellä.

  AntwortenLöschen
 3. Hyvää Joulua Allu.Surullista ettei Gina ole parantunut. Toivottavasti hänelläkin on kuitenkin oikein mukava joulu.

  AntwortenLöschen
 4. Kiitos kaikille ja hyvää joulua! Gina oli illalla kuin das blühende Leben eli kukoistava elämä kuten saksalaiset sanovat. Emme voi uskoa, että hänellä on vakava sairaus, ehkä hän sittenkin paranee. Toivotaan!

  AntwortenLöschen
 5. Miten kaunis sydän. Ja hyvältä kuulostaa joulunne. Niin kauan kuin on elämää, on toivoa. Ja minun toivoni kantaa sen kuolemankin yli.

  AntwortenLöschen
 6. Voi itku. :-( Mutta ihanaa, että vietitte Ginan mahdollisesti viimeisen joulun hänen kanssaan.

  AntwortenLöschen