Donnerstag, 15. Januar 2015

Intian roskatIntiassa ei käytetä roskatynnyreitä, siellä heitetään roskat kadulle. Kun ennen muovin tuloa käytettiin lautasena banaanin lehtiä, homma hoitui orgaanisesti, mutta nykyään se ei toimi kuten kuvasta näkyy. Ilmeisesti kadut ovat nyt niin täynnä roskia, että ovat päättäneet siirtää niitä tänne blogiini. Saan jatkuvasti ainakin kolmesta osoitteesta roskapostia, tänäänkin varmaan tusinan verran ja se, vaikka mielestäni täällä on numerovahvistus päällä. Saatteko tekin niitä? Mitähän pitäisi tehdä päästäkseen eroon lähettäjistä?

Kommentare:

 1. Minulle ei ole sen numerovahvistuksen jalkeen tullut yhtaan! Ainakaan viela...kop kop.

  Luin jostain etta Intiassa lehmat syovat ison osan kadun roskista. Mitahan niiden potseista nykyaan loytyy kun on niin paljon muovia.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mullekaan ei tule muilta roskapostia, mutta kolmesta intialaisesta osoitteesta tulee.
   Kyllä ne lehmät varmaan osaa roskien lajittelun eikä välttämättä pistä muovikassia suuhunsa.

   Löschen
 2. Minä olen vaihtanut asetukset niin, että kaikki viisi päivää postauksen jälkeen tulleet viestit menee tarkastettaviksi. Delete sitten vaan painelen ja tuhoan ne. Hyi,yäk tuota roskan määrää kaduilla. Siellä on bakteereillakin kiva muhia.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En ole huomannutkaan, että noinkin voi tehdä. Tosin nää kyllä kommentoi uusimpiin postauksiin.

   Löschen
 3. En osaa neuvoa roska-asiassa, vaikka aikoinaan vastaväittäjänikin halusi tietää Lapin roskista! Minullakin vanhat kommentit eivät enää näy julkisesti ja ne on helppo poistaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eikös Lapin roskat ole enemmän orgaanista, piron kakkaa jne.

   Löschen
 4. Ällöttävä katunäkymä ja nyt kirjoittaessani huomaan että myös sana ällöttävä on ällöttävän näköinen:-) En ole saanut pitkään aikaan roskapostia kommentteihin, mutta sähköpostiin kyllä, vaikka ei sinnekään pitäisi tulla. Ei sinulla vielä viimeksi ollut numerovahvistusta, ehkä nyt on, katsotaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei näkynyt numeronvahvistusta!

   Löschen
  2. hyvä tietää, olin sen laittavinani eikä sen jälkeen tullut roskapostia, mutta nyt alkoi tulla Intiasta, nehän on IT-experttejä, ovat varmaan muuttaneet asetukseni :-)

   Löschen
 5. Minulla ne eivät tule blogiin,vaan menevät yleensä suoraan emailin spämmilaatikkoon.Sen voi tehdä asetuksissa.Joskus harvoin tulee inboxin puolelle joku spämmiin kuuluva posti. Luulin että olit Intiassa;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Intiassa oltiin jo 4-5 vuotta sitten.

   Löschen
 6. Egyptissä näkyi kyllä roskaa ja jätettä joka paikassa. Tuolla itänaapurissa löytyy roskia varsinkin metsissä. Siellä ei jätehuolto oikein vielä toimi, ainakaan maaseudulla joten villit kaatopaikat kukoistavat. Vaikka kyllä meilläkin sohvia sun muita löytyy sivuteitten varsilta.
  Roskapostia minulle tulee hyvin harvoin.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei äsken kysytty muuta kuin, että olenko robotti. Mitään koodia ei kysytty.

   Löschen
  2. Blogger on ilmeisesti vaihtanut sitä systeemiä, monilla muillakin kysytään vaan sitä robottia ja tänään, kun unohdin jossain sanoa, että en ole robotti, mun kommentti meni kuitenkin perille. Ei ymmärrä.

   Löschen
 7. Aalloittain tulee roskapostia sähköpostitse mulle, mutta ei vielä onneksi montaa roskakommenttia. Ja ne muutama hullu Bloggeri on laittanut suoraan tarkastukseen.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eikä nytkään ollut numerovahvistusta...

   Löschen
  2. Ilmeisesti nyt voi käyttää vain sitä robottijuttua eikä enää vaadita numeron kirjoittamista.

   Löschen
 8. Mulle ei tule enää kommentit postiin ollenkaan, vaikka kävin tarkistamassa asetukseni vähän aikaa sitten ja mikään ei ole muuttunut. En myöskään saa "jatkokommentteja" enää, eli en tiedä jos joku on vastannut omaan kommenttiiini.

  Mikään ei ole kuin ennen enää. Pyh.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mullakin on ollut kausia, jolloin en näe kommentteja enkä ole mitään muuttanut.

   Löschen
 9. Taidan olla onnekas, koska en nykyisin saa (kop, kop) roskapostia, vaikken ole laittanut minkäänlaisia estojuttuja. Sen sijaan olen huomannut, että joskus esim Romaniasta on blogissa käynyt paljon lukijoita. Asia lienee kuitenkin niin, että kaikenlaiset 'roskaajat' osaavat asiansa liian hyvin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olen joskus vaihtanut sähköpostiosoitteen toiseksi ja sitten seuraavana päivänä taas takasin ja sitten kaikki toimi taas.

   Löschen
 10. Minun sivullani on tuo robottijuttu. En tiedä näkyykö se muilla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä sulla näkyy ja muillakin monilla

   Löschen