Mittwoch, 4. März 2015

Keskiviikon kaunottaret

Dioja ja kuvia lajiteltaessa törmäsin kahteenkin kaunottareen.
Ensimmäinen kuva on isäni ottama ja kaunottaren tunnistattekin, Armihan siinä. Hän kävi Suomen kierroksellaan myös kotipaikkakuntani Työväentalolla ja sai kukkakimpun.


Toinen kaunotar on appiukkoni äiti eikä hän  mielestäni suinkaan jää paljoakaan jälkeen Miss Universumista vai mitä tykkäätte?



11 Kommentare:

 1. Upeita kuvia kauniista naisista!

  AntwortenLöschen
 2. Molemmat upeita, omalla tavallaan kumpikin.
  Harmi, kun minulla ei pikkutyttönä ollut omaa kameraa, jolla olisin voinut ikuistaa Armin, kun hän oli VR:n tavara-asemalla ihmeteltävänä. Sellaista oli tuom ajan julkkisten elämä-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. harmi, etkä sitten edes älynnyt ottaa kännylläs kuvaa. :D

   Löschen
 3. Olipa hienoja kuvia molemmat! Appiukkosi äidillä oli myös aivan uskomattoman upea puku. Kai se on vielä teillä tallella? ;-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Silloin oli vielä varaa tuollaiseen pukuun, mutta sitten tuli vuosi 1923 ja hyperinflaatio ja ne miljoonat, jotka saivat talostaan kun siihen rakennettiin Reinin silta, eivät olleet enää minkään arvoisia eli niillä oli vain käyttöä tapettina. Pukukin varmaan myytiin.

   Löschen
 4. Kauniita naisia molemmat, todellakin!

  AntwortenLöschen
 5. Kauniita ovat (minusta kaikki naiset ovat kauniita tai kaikissa on jotain kaunista :)) , mutta se mitä ensimmäisenä ajattelin olivat puvut. Kyllä. On se vaan niin eri näköistä kun on kaunis kampaus ja upea puku, verrattuna meinaan omaan ponnariini ja salivaatteisiin, joissa olin vielä äsken ihan tyytyväinen :D. Nyt tuli hieman riittämätön olo. Mutta kun olen pian salille kuitenkin menossa...

  AntwortenLöschen
 6. Hienointa noissa kahdessa kaunottaressa on luonnollisuus. Ei ole tekoripsiä, rakennekynsiä, silokoneja eikä paksuja meikkikerroksia.

  Maikki

  AntwortenLöschen