Freitag, 6. März 2015

Perjantain positiiviset


Ostin kauan sitten lasiin istutettuja tulppaaneja ja ne vaan kukkivat, kukkivat, kukkivat.... Joka ilta sanon, että tänä yönä ne varmaan tiputtavat terälehtensä, mutta ne vaan kukkivat, kukkivat, kukkivat.
Viikonloppu on täynnä muutakin positiivista, sillä tänään meidät on kutsuttu ystävien luokse syömään, samoin huomenillalla ja siinä välissä on tarjolla suomalaista kirjallisuutta.
Kyllähän tässä nyt kelpaa♥




12 Kommentare:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Mukavaa viikonloppua täältä sateesta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Voi, sataako siellä, meillä on nyt niin kauniin keväistä ja sunnuntaiksi on luvattu jopa +17C.

   Löschen
 2. Mun negatiiviset: 1. Olisi pitänyt ostaa tuollainen istutettu tulppaaniruukku, mutta kun en uskonut, että kestävät. Kaduttaa! 2. Huomenna sataa. Mun positiiviset: 1.Täällä on ollut aurinkoinen päivä, siis kun ollaan 300 km pohjoisempana kuin Helena. 2. Ostin Jeanne d'Arc Livingin uusimman numeron kauniiden keväisten ideoiden toivossa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En uskonut minäkään, että tulppaani voi kukkia niin pitkään ja kasvaa niin jättiläismäiseksi. Jeanne s'Arc Livingiä ei taida täällä olla lainkaan tarjolla.

   Löschen
  2. Etkös sinä joskus ole ostanutkin tuon lehden? Tämä uusin numero oli kyllä vähän pettymys, vaikka toki sieltä muutama kiva idea löytykin.

   Löschen
  3. Olen sen lehden joskus nähnyt/saanut, mutta en ole sitä täällä lehtikaupoissa nähnyt. Se taisi olla ruotsin tai tanskan kielinen silloin.

   Löschen
 3. Kauniit tulppaanit ja kivoja viikonlopun juttuja tiedossa sinulla:)

  AntwortenLöschen
 4. Positiivista ja kaunista. Berliinin positiiviset: aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Tänään luvassa noin +11 astetta, huomiseksi peräti +18 (jos se nyt pitää paikkaansa). Kevättä on ilmassa!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täälläkin odotetaan täksi päiväksi oikein lämmintä. Eilinen kaunis päivä meni valitettavasti sisällä seminaaritiloissa, mutta oli silti kivaa.

   Löschen
 5. Minulle on nyt sattunut kaksi perättäistä kimppua, jossa kukat pysyy hyvänä pitkään, mutta lehdet kellastuu ja ränsistyy jo muutaman päivänä päästä. Mikähän niillä on hätänä?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mullekin on sattunut parikin kertaa sellaisia tulppaaneja, jotka on melkein kuivaneet kuivakukaksi, vaikka vettä oli kyllä maljakossa.

   Löschen