Montag, 4. Mai 2015

Erilainen illallinen

Tasan ei käy onnen lahjat. Kun me eilen mässäilimme serkkutytön luona mahtavan herkullista parsapannacottaa, jota aion ehdottomasti itsekin kokeilla


kuva ja resepti löytyvät täältä

ystäväni Gina lähetti kuvan omasta illallisestaan. Nenäletkun avulla yrittävät sairaalassa poistaa liikaa vatsahappoa ja ruokkia astronauttiruoalla. Se ihana ja ihmeellinen ihminen ei koskaan menetä huumorintajuaan.


13 Kommentare:

 1. En tunne Ginaa, mutta kaiken kertomasi jälkeen olen aivan samaa mieltä – hän on ihana ja ihmeellinen ♡. Ja mikä esikuva turhasta valittelijoille!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sanos muuta, aina vaan tulee joku uusi vaiva, mutta se ihminen ei luovuta. Ja nyt oli sairaanhoitaja ottanut häneltä vahingossa pois ja oikein brutaalisti vielä ja kun lääkäri tuli huoneeseen, hän oli kauhuissaan ja määräsi taas laittamaan letkun.

   Löschen
 2. Meitä on niin moneksi, toiset valittavat pienistäkin murheista ja ne joilla todella on paljon vakavia sairauksia, säilyttävät huumorintajunsa ja ihmisyytensä. Ehkä se juuri on se voima, jolla he jaksavat eteenpäin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on nyt lähipiireissä kolme kandidaattia tuonpuoleiseen elämään, heistä vanhimmalle asiaa voisi pitää jotenkin luonnollisena, mutta nuo kaksi muuta eivät ole kovin iäkkäitä eikä tunnu oikeudenmukaiselta.

   Löschen
 3. Samaa mieltä Clarissan, sinun ja Siran kanssa! Voi Gina-parka, onneksi hänellä on tuo lahja suhtautua positiivisesti huonoihinkin asioihin. Tulee (yök) nyt mieleen oma nenämahaletku, miten kamalaa sen nenäletkun laittaminen olikaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eilen kun whatsappiin tuli viesti nimeltä Abendessen, luulin, että Gina on miehensä kanssa jossain syömässä ja lähettää kuvan jostain herkullisesta annoksesta, mutta se olikin kuva noista "utareista" kuten hän niitä nimitti.

   Löschen
 4. Elämä tuntuu joskus tarjoilevan aika epäreilusti.

  AntwortenLöschen
 5. Voi Ginaa,miten paljon hänen pitää kokea.Onko toivoa että hän vielä pääsee pois sairaalasta?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä varmaan, tämä on toivottavasti "vain" yksi uusi episodi siinä thrillerissä. Meillä on vielä toiveena ehtiä kesällä Schwarzwaldiin, se nainen taistelee kuin leijona. Syöminen on nyt viime aikoina ollut hankalaa, ruokatorvessa on joku "murtuma".

   Löschen
 6. Kyllä hiljentää oman puurolautasen edessä. Voimia leijonanaiselle ja sinullekin. Ystävänä varmasti vaikeata seurata vieressä

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. miten nyt vahingossa läks viesti kesken lauseen... Niin, olin sanomassa että ystävänä varmasti vaikea seurata vieressä hänen kamppailuaan voimatta tehdä paljoa. Tai, aina voi tehdä paljonkin, juuri ja nimenomaan ystävänä, mutta mikään ei kuitenkaan ole tarpeeksi.
   Nyt läksin synkille vesille... Toivon teille paljon yhteisiä mukavia ja muistorikkaita hetkiä yhdessä <3

   Löschen
  2. Melkein eniten säälittää nuorin tytär, joka on sinkku, kolme muuta lasta on naimisissa ja heillä on oma perhe tukena.

   Löschen