Dienstag, 30. Juni 2015

Museo ja vessanpytty

Mitä tehdä, kun on lämpöasteita +32C? Aamulla yhdeksältä sauvakävelylle, silloin ei vielä ollut niin hirvittävän kuuma, mutta keskipäivällä oli turhan lämmin ja käytimme tilaisuutta hyväksi ja menimme viileään museoon katsomaan Sigmar Polke-näyttelyä. Siellä ei saanut ottaa kuvia, mutta kahvilan vessanpytystä sain kuvan, jotta tämä postaus ei jäisi ilman kuvaa. Nämä automaattisesti itsensä puhdistavat istuimet on ihan käteviä.


Istuskelimme äsken pihan perällä varjossa, kun naapurin kissa yhtäkkiä viiletti ohi ja piiloutui pusikkoon ja sitten kuului taivaalta selitys kissan paniikille, kuumailmapallohan se siinä meni ihan meidän ylitse. Valitettavasti tuosta kuvasta ei näy, miten isolta se näytti.


Kommentare:

 1. Heh, asioin tuollaisessa mukavuuslaitoksessa jossain viime reissulla, olisikohan ollut moottoritien varren levähdyspaikalla, sellaisessa missä piti maksaa 70 senttiä ja pääsi portista sisään. Maksusta sai 50 sentin kupongin kahvilaan :D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niin täällä on yleensä, meillä on usein montakin kuponkia autossa ja sitten joskus ostetaan kahvit tai jätskit tai juotavaa.

   Löschen
 2. Enempi vierastan kylla noita puhdistuskemikaaleja kuin ehka aikaisemmin vierailjoiden popoja.
  Aika sotkuisissa vessoissa olen kaynyt eika mitaan tauteja ole tullut.

  Oletko lentanyt kuumailmapallolla? Me teimme sen Turkin Kappadokiassa ja oli kylla hieno kokemus. Se oli isannan 50-v juhlan kunniaksi. Hanta vahan arvelutti mutta ei kehtanut kieltaytyakaan ja kovasti nautti hankin lennosta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Olen lentänyt, katsoin juuri blogista, se oli syyskuussa 2008 ja oli se kiva kokemus.

   Löschen
 3. Jännä tyyli tuolla Polkella. Ihan omaa luokkaansa. Joskus noiden kuumailmapallojen näkee laskeutuvan pellolle niin lähelle tietä, että tekisi mieli ajaa pakoon pusikkoon kuten eräskin naapurin kissa.
  Noita "tarjotin wc-pönttöjä" en vaan sulata, plussaa kyllä niiden oma-aloitteiselle puhdistukselle, vaikka syrjäyttävät nyt sitten yhden ammattikunnan, voi voi:-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On se aika erikoinen kaveri se Polke, jotkut oli ihan hauskoja, mutta kaikkea en ymmärtänyt. Tarkoitatko ammattikunnalla Toilettenfrau? Sellaisia on täällä kyllä vielä joittenkin kahviloiden vessoissa.

   Löschen
 4. Minä katson välillä töissä noita palloja, niiden "pystyttämistä" ja laskeutumista aika läheltäkin, mutten ole ollut itse kyydissä :) Ja Kappadokiassa minäkin nähnyt niitä eniten kerralla, poislukien kerran töissä kun oli pallokisat. Pallot lähtivät aamulla varhain liikkeelle sumun keskeltä, se oli aivan upean näköistä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä on joskus kanssa taivas ihan täynnä ilmapalloja, tämä oli vaan siitä erikoinen, että se meni ihan meidän talon ohi ja matalalla, piti vaan ensin etsiä kamera ja sillä aikaa se ehti mennä kauemmas.

   Löschen
 5. Ei täällä vain ole kylmä enkä ole lentänyt pallolla. Katselin niitä mm. Dresdenissä ja onhan niitä täällä Turussakin. Aivan turhan kallista täällä. Ehkä jossain eksoottisemmassa paikassa voisin kokeilla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kallista se on täälläkin, sain joskus synttärilahjaksi.

   Löschen
 6. Tänä kesänä olen nähnyt vain yhden kerran kuumailmapalloja. Ethän vain ole salaa Suomessa? Täällä on niin kylmä ja eilen illalla ukkosti jälleen kovasti. Olisi ihan Allun ja Allu-miehen Suomi-sää. En ole ensimmäistä kertaakaan päässyt vaippahousuilla (=pyöräilyshortseilla) töihin tänä vuonna. HK

  AntwortenLöschen