Mittwoch, 17. Juni 2015

Wordless Wednesday


Tuliaisia Ranskasta

Kommentare:

 1. Tarpeelliset tuliaiset. Kelpaa siinä nyt istua ja ihmetellä kesää.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sinne voi paeta terassilta, jos siellä on liian kuumaa tai mennä aamuaurinkoon istumaan, kun aurinko ei vielä paista terassille.

   Löschen
 2. Sopivat hienosti teille! Mukavaa juhannusta. Olen täällä kyllä päivissä ihan sekaisin. Samalla yritän tätä työläppäriä käyttää oman blogiini, mutta ei oikein onnistu taida sekään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En minäkään mitään juhannuksia muista, jos ei joku muistuta. Meillä on ihan tavallinen viikonloppu tulossa. Taisivat luvata vähän sadetta, mutta se tekee vaan hyvää kasveille, ollaan jouduttu kovasti kastelemaan, kun on ollut todella hienot ilmat.

   Löschen
 3. Hei, mistä tulee tuo Wordless Wednesday? Sisäpiirin juttu, vai mikä :) kysyy noviisi. Aivan ihana väri tuliaisissa! Me taidetaan heinäkuussa matkailla samalla suunnalla Bretagnessa. Täytyy pitää silmät auki tuliaisten varalta. Itselle on kiva tuoda tuliaisia, onnistuu aina :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En tiedä, kuka sen Wordless Wednesdayn on alunperin keksinyt, jotkut amerikkalaiset bloggarit varmaan. Bricoramasta (se on vähän niinkuin Bauhaus) ostin nuo 59 eurolla. Voi, ihanaan Bretagneen lähdette<3

   Löschen