Sonntag, 5. Juli 2015

Harmaa taivas, mutta sitäkin enemmän värejä kaupungilla

WARNING: The following post contains images that may be disturbing to some readers.


kuva netistä


Tänään on ollut useaankin otteeseen harmaa taivas, tosin edelleen hiostavan kuuma ja nytkin mulla valuu hiki, vaikka en helposti hikoile edes saunassa. Sateenkaaren värejä näkyi kaupungilla runsaasti, sillä tänään on Christopher Street Day ja täällä Euroopan suurin paraati. Me ajelimme pyörällä keskustaan ja yritin ottaa muutaman kuvan sieltä ihmisten selkien takaa.Ihmettelen, miten nuo miehet, jotka ei välttämättä ole tottuneet korkeisiin korkoihin, jaksavat kävellä kilometrikaupalla kaupungin läpi mielettömän korkeissa koroissa.

Alemmassa kuvassa on yhden vakuutusyhtiön työntekijöitä, aina useammin ihmiset uskaltavat tulla ulos kaapista ja niinpä mukana oli paljon eri firmojen työntekijöitä ihan firman nimellä, hieno juttu.


VAROITUS, nyt tulee se kaikkein uskalletuin kuva


Mukana oli muuten myös Conchita Wurst, joka on mielestäni haastatteluissa ollut todella fiksu tyyppi, mutta en sattunut häntä näkemään, kun jaksoimme katsoa vain murto-osan koko kulkueesta.

11 Kommentare:

 1. Samaa mieltä Conchitasta, hänellä on tosiaan ollut haastatteluissa hyviä mielipiteitä ja hän oli niin näiden meidän eurovisiokilpailijoidenkin puolella, jotka omalla tavallaan edustivat myös vähemmistöä. Ei ollenkaan hassumpi tämä ohje: "On mielelle pahasta olla aina osa yleistä mielipidettä."

  AntwortenLöschen
 2. Värikästä menoa, mutta antaa kaikkien kukkien kukkia.

  AntwortenLöschen
 3. Kakkoskuvakin on ihan kivan rohkea. Viimenen sitten omaa luokkaansa. Näistähän on tullut oikeastaan hauska karnevaali. Jos suhtautuu tiukkapipoisesti, tekee itsestään lähinnä suvaitsemattoman ... tiukkapipon.
  Edelleen valuu hiki täälläkin eikä sateesta vielä tietoakaan.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Usein pitää vähän liiotella, että saa haluamansa läpi. Köln on kyllä Saksan suvaitsevaisimpia kaupunkeja ja täällä on siksi paljon homopareja. Karnevaalia noi kulkueet kyllä muistuttaa kovasti, sitä mekin sanottiin. Meillä satoi nyt taas varttitunnin ja ukkosti ja nyt on ihanan viileää, enää +25C, herrlich! Helena-raukka muuten palelee Lapissa, siellä oli eilen 4,5 C, tasan ei käy onnen lahjat.

   Löschen
  2. Laski kahteen asteeseen viime yönä, brrrr. Nyt on kokonaista 5,8. Oliko tuolla kulkueessa myös poliitikot suvaitsevaisuuden puolesta? Täällä Suomessa (ja myös Ruotsissa) on osa.

   Löschen
 4. Conchita vieraili myös Tel Avivin pride paraatissa pari viikkoa sitten.

  AntwortenLöschen