Donnerstag, 27. August 2015

Sade


Meillä sataa niin, että en voi uskoa, että viikonloppuna olisi taas hirmuhelle kuten uhkaavat.

9 Kommentare:

 1. Niin meilläkin, ensimmäistä kertaa pariin viikkoon, ellei kolmeenkin. Mutta helteitä ei taida olla enää luvassa. Onneksi en lähtenyt tunti sitten kävellen töihin, sataa ihan hurjasti, räystäät tulvii.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meidän 350 litran vesitynnyri tuli täyteen eilen, mutta nyt on taas sininen taivas.

   Löschen
 2. Täällä ei vielä ja viikonlopuksi luvattu +32! Aamulenkillä on surkean näköistä; puut ruskeita ja rutikuivat lehdet vaan rapisevat jalan alla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä myös la-su taas luvassa jopa +32C. On kyllä ollut ihana kesä, ei olla montaa kertaa syöty illalla sisätiloissa. Huomenna tulee meidän nykyään baijerilaiset kiinalaiset ystävät kylään ja saadaan taas olla koko aika ulkona, kiva kiva.

   Löschen
 3. Sadetta on luvattu tännekin. Onneksi ostin uudet sadevaatteet heinäkuussa, jotain goretexiä...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Toivottavasti hyvä saumat, mun Barbourista saattaa joskus sataa sisään siitä mistä hihat on ommeltu.

   Löschen
 4. Hieno kuva! Täälläkin sadetta ja aurinkoa – aamulla lähtiessämme satoi, mutta puolen tunnin kuluttua, kun saavuimme Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, oli taivas sininen ja aurinko lämmitti. Toimme sen sään sitten mukanamme tänne kotikulmillekin, joten saavat paikkakuntalaiset olla kiitollisia.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sä olet kyllä aika taikuri, kun onnistut saamaan sen keltaisen pallon taivaalle. Meidän sateet loppui siihen iltaan ja yöhön ja nyt on taas hellepäiviä tiedossa ja ihan kiva, kun saadaan kiinalaisia vieraita ja voidaan taas istua yömyöhään ulkona. Tämä vuosi on kyllä ihmeellinen, kun on välillä vähän aikaa satanut ja kaikki kasvit saavat tarpeeksi vettä. Usein meidän ns. nurmikko on kesällä ihan keltainen, mutta tänä vuonna todella vehreä ja vihreä.

   Löschen
 5. Täälläkin oli muutama sadepäivä, ONNEKSI. Olin ihan tympääntynyt nurmikon kasteluun, joka vei illasta monta tuntia. Nyt näyttäisi taas paistavan. Ei haittaa sekään.

  AntwortenLöschen