Donnerstag, 13. August 2015

Tänään kolmen kuukauden päästä täällä


kuva Wikipedia

Tasan kolmen kuukauden päästä me ilmeisesti ihailemme juuri tuota maisemaa.♥


Sydneyläiset ystävämme ovat jo huolehtineet ohjelmastamme 10 päivän ajalta. Saamme asua ensin heidän luonaan ja sitten miehen siskon loma-asunnossa Sinisillä vuorilla mukana paikalliset pätevät oppaat eli ystäväparimme, jonka vaimon opin tuntemaan, kun olin 19v Heidelbergissä. Ystävyys on kestänyt, vaikka itse muutin välillä Suomeen, U muutti Australiaan, minä muutin taas Saksaan ja välillä oli osoitteetkin hukassa ja sukunimet vaihtuneet, mutta silti löysimme taas toisemme.
Sydneyn jälkeen olemme sitten omin nokkinemme matkalla. Melbournen lisäksi on tarkoitus katsoa mm. Adelaiden viinialueet. Valitsimme lentokohteeksi Melbournen, koska saimme sinne edullisen Etihadin businesslennon, apinaluokassa emme jaksaisi istua 13,5 tuntia. Arvatkaa, onko kiva suunnitella tuota matkaa♥


kuva: BrainyQuote

18 Kommentare:

 1. Matkan suunnittelu on aina yhtä hauskaa ja varsinkin kun pääsee tuollaisiin maisemiin!!
  Vanhojen ystävien löytämisen ilon olen minäkin kokenut, vaikka nimet ja asuinpaikat ovat vaihtuneet ja vieläpä ilman naamakirjan apua:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mutta miten minä löydän jonkun suomalaisen puhelinnumeron?

   Löschen
  2. Minä löysin omien ystävien numerot sattumalta saksalaisista puhelinluetteloista, täältä löydän tarvittaessa suomalaiset.

   Löschen
  3. Saksalaiset löytääkin, mutta suomalaisia _minä_ en löydä, ilmeisesti tarvitaan suomalainen kännynumero. Olen kyllä kokeillut Fonectaa, mutta se ei tykkää yhteistyöstä kanssani. Saksalaiseen puhelinluetteloon pääse ilman rekisteröimistä.

   Löschen
  4. Suomessa aika monilla on salainen puhelinnumero (mullakin suomipuhelimessa) mainos- ja myyntitulvan estämiseksi. Niitä numeroita ei kai saa millään keinolla. Saksassa numerot löytää helposti.
   paskeriville

   Löschen
  5. Olen sen huomannut, että siellä pelätään LEHTIMYYJIÄ ja monet tuttavat ei ole vastanneet puhelimeen, kun meidän numeroa ei näkynyt. Me ollaan sen verran fossiileja, että meidän puhelinnumero ja molempien nimet löytyy luettelosta ja netistä.

   Löschen
 2. Tuon suunnitelman pohjalta meillä lukijoillasi on lupa odottaa jälleen kauniita kuvia ja mielenkiintoisia tarinoita. Lomasuunnitelma kuulostaa täydelliseltä. En halua ajatella, miltä Helsingissä näyttää tasan 3 kuukauden päästä. Nautin tästä aurinkoisesta päivästä. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Siksihän me usein lähdetäänkin juuri marraskuussa pois Euroopasta, vaikka täällä oli viime vuonnakin ihan kaunis sää silloin.

   Löschen
 3. tulipa matkakuume. Ehkä joku päivä itsekin. Nauti!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On ihan kiva suunnitella ja meillä on alussa ihan iisiä, kun on ne kaverit mukana ja valtava säästökin, kun ei tarvita kymmeneen päivään hotellia.

   Löschen
 4. Voi, Allu sua onnellista! Ja me lukijat pääsemme siivelläsi Australiaan. Tulee halvaksi!

  AntwortenLöschen
 5. Vau,tuota onkin kiva odotella :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On, aika menee vaan niin nopeasti, tänään tosiaan huomasin, että matka on jo kolmen kuukauden päästä.

   Löschen
 6. Mun suosikki Melbourne!! Tykkäsin tosi paljon, enkä oikein osaa sanoa miksi. Tunnelma oli kiva. Hauska kuulla, mikä sinuun iskee..

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiva kuulla. Queenslandissa ja Sydneyssa on käyty ennen, mutta se etelärannikko on meille ihan uutta.

   Löschen
 7. "apinaluokassa emme jaksaisi istua 13,5 tuntia"

  Apinaluokassa? Kutsutko todellakin economy-luokassa matkustavia apinoiksi? Oletko itse niin paljon parempi ihminen? Todella ylenkatsovaa ja ilkeää tuo sinun kielenkäyttösi, asenteesta puhumattakaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se apinaluokka on (olevinaan) vitsikäs sanonta turistiluokasta ja lasken meidät itsemme myös siihen luokkaan, sillä 99,9% lennoistamme tulee olemaan siinä luokassa ja olen pahoillani, jos se loukkasi sinua. Huumorintaju ei ole valitettavasti samanlainen jokaisessa kulttuurissa ja joka ihmisellä. Pahoittelen, jos tunsit minun loukkaavan sinua, se ei ollut tarkoitukseni ja pyydän anteeksi.

   Löschen