Mittwoch, 13. Januar 2016

Wordless Wednesday


Istanbulin uhreja muistaen

Kommentare:

 1. Kun täällä perheen keskuudessa juttelimme hiihtolomamatkoista , tuli kyllä mieleen, että minne uskaltaa lähteä. Järkyttävää, pian on lakattava ajattelemasta, että eihän tuollaista minulle voi sattua.
  (Blogger taas sekoilee)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Poistin sen ekan sanattoman kommentin. Sanos muuta, mehän ollaan oltu usein tapanina Brysselissä, mutta en halunnut nyt lähteä sinnekään. Australiassa tunsin oloni turvalliseksi, se on niin kaukana. On aivan uskomatonta, mitä kaikkea naiset on joutuneet kokemaan täällä uudenvuodenaattona ja tekijänä sitten miehet, jotka ei hyväksy lainkaan avioliiton ulkopuolista seksiä sisarilleen tai vaimoilleen, itse tappaisivat heti tekijän. Alkaa tässä toleranssiraja muuttua mullakin.

   Löschen
 2. Minä olen usein miettinyt matkaa Istanbuliin, aina se on siirtynyt tuonnemmaksi ja nyt taitaa jäädä lopullisesti. Panee kyllä miettimään, minne päin uskaltaa matkustaa.

  AntwortenLöschen
 3. Olen kerran ollut Istanbulissa kongressissa ja teki mieli lähteä uudestaan turistina. Näiden tapahtumien ja muuttuneen poliittisen (hra E.) tilanteen vuoksi en taida. Kölnin uudenvuodenaatosta tulee niin paljon ja ristiriitaisia uutisia, mutta se perusasenne on kyllä valitettavasti minulle tullut selväksi.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minä olen joskus lukiolaisena käynyt siellä ja on pitänyt niin monta kertaa jo lähteä, mutta nyt en halua, se E ärsyttää kovasti, luin jostain sen lempinimen ErdoWAHN. KLIK

   Löschen
 4. Harmillista kun täytyy jo asennoitua ajatukseen missä voi olla ja mihin aikaan puhumattakaan mihin voi matkustaa. Istanbulissa on jo käyty eikä sinne ole enää asiaa.
  Leipzigin Legidassa oli oikeastaan aika mainioitakin iskulauseita ja kannanottoja tämänhetkistä tilannetta koskien. Mielenosoituksista voi olla montaakin mieltä, mutta ne nyt vain ovat tosiasia (ja seuraus jostakin).
  Eihän Köln ollut läheskään ainoa kaupunki eikä Saksa ainoa maa.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joo, oli ollut muuallakin, mutta täällä ehkä pahin/suurin ja Kölnin poliisi on nukkunut, nyt on kuulemma tullut useampia Strafanzeigen (onko se kantelu suomeksi vai syyte vai mitä?) poliisin käytöksestä, kun eivät ole auttaneet naisia, vaan ovat jopa työntäneet heitä taas niiden roistojen sekaan.

   Löschen
 5. Hyvä teksti tuossa kuvassa. Tämä nykyinen maailmanmeno on kyllä laittanut ajattelemaan yhtä jos toistakin asiaa. Jos vielä matkustelisin, niin vaikuttaisi kyllä todellakin matkavalintoihin menneet tapahtumat. Blogeissa näistä ja muista ikävistä maailmantilanteen asioista ei näytetä paljon puhuvan, mikä vähän hämmästyttää.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Juu, on tässä aika lailla muuttunut kaikki pahempaan päin. Sukulaistyttö oli Pariisin stadionilla, kun siellä oli se attentaatti ja kyllä siinä on ollut työtä selvitä järkytyksestä.

   Löschen