Donnerstag, 5. Mai 2016

Helatorstain patikkaretki

vei meidät aurinkoisella säällä Ahr-joelle, jossa ihailimme maisemia, puita ja kukkia, veden kohinaa ja mielettömän kaunista linnunlaulua. Ainoa ongelma oli, että ihmisiä oli turhan paljon liikkeellä, sillä täällä on helatorstain lisäksi isänpäivä ja isänpäivänä saksalaisilla miehillä on tapana lähteä porukalla liikkeelle, mukana kärryt, joissa on olutta ja kun oltiin viinialueella, myös viinipulloja.

Tänään oli mukava sää, "vain" +22C, mutta jatkossa on luvassa vähän lämpimämpää, mutta niin taitaa olla Suomessakin. Nauttikaa siitä, 1.6. tilanne varmaan vaihtuu, sillä me piipahdamme Suomeen.


Kommentare:

 1. Teillä on aina niin ihanat maisemat patikkaretkillänne:)

  AntwortenLöschen
 2. Antworten
  1. On siellä kaunista, vaikka ei edes oltu vielä ihan sillä parhaalla viinialueella.

   Löschen
 3. Oli mullakin upeat maisemat kun junailin Münchenistä Salzburgiin, vihreät kukkivat niityt, taustalla lumihuippuiset Alpit ja aurinkoinen sinitaivas. On tänne muutama muukin eksynyt, mutta ilman olutkärryjä. Odotettavissa tosin viininmaistajaiset ja itävaltalaisten viinien esittelyä Mirabellgartenissa huomenissa.
  Terv. naapurista paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Onkos se aurinko palannut sinnekin. Freiburgilaiset kertoivat, että heillä oli kovasti satanut. Terveisiä "öseille", toivottavasti saat hyvää viiniä, mä tykkään kovasti Grüner Veltlineristä.

   Löschen
 4. Tänään minulla on pihan multaus vapaapäivä. Kyllä lämpö vaan sulattaa kaikenlaisen pahan mielen. Ja kauneus valtaa täällä alaa. Joka puolella vihertää. Että tervetuloa vain. Ja toppatakilla, villasukilla sekä pipollahan siitä Suomen kesästä selviää. Tai kumisaappailla- ja takilla.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En mielelläni lähtis kumisaappaissa, kun kahdet juhlat siellä ja pitäis olla fiini.

   Löschen
 5. Minäkin muiden seurana noita maisemia huokailen ihastuksesta :)

  AntwortenLöschen
 6. Kyllä teidän kelpaa vaeltaa noissa maisemissa! Mutta oli meilläkin eilen ja on tänäänkin kiva sää; puutarhatyöt kutsuvat....

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. niitä pihatöitä riittäis täälläkin

   Löschen
  2. Mie olen kuulemma boheemi; sanoi mm. eilinen vieras, joka auttoi minua istutuslaatikon korjaamisessa. Siis boheemilla ei niitä ole niin paljon kuin tuossa esim. naapureilla.

   Löschen