Freitag, 6. Mai 2016

Syntymäpäiviä

Sukuni vanhoista kuvista löytyi tämä mielettömän jännä kuva synnytyssairaalasta, mutta en valitettavasti tiedä, ketä kuvassa on. Aika vanhalta näyttää tuo pariskunta nykyajan tuonikäisiin ihmisiin verrattuna. Päiväpeiton perusteella kuva saattaisi olla Sortavalan sairaalasta, mutta ilmeisesti monissa sairaaloissa oli tuo sama peitto.


Tänään muistetaan myös isääni, joka oli syntynyt toukokuun kuudes. Valitettavasti tuo dia oli mennyt raameissa vinoon ja digitalisoitiin siksi vähän huonosti ja väritkin on kehnot, mutta tykkään siitä silti.


10 Kommentare:

 1. Minusta ihmiset olikin aiemmin aikuisemman ja vanhemman näköisiä kuin nykyään. Ihan mahtavat kuvat. Miten yhdistit Sortavalan sairaalaan ja peitot??? Olisko sairaaloissa ollut siihen aikaan kukkatapetit?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On yksi kuva melko varmasti Sortavalasta ja siinä tuo peitto

   Löschen
 2. Tulimme juuri syntymäpäiviltä, joten aihe on mitä sopivin. Hauska tarkastella tuota sairaalakuvaa, vauva on siinä niin pyöreäposkinen ja terveen näköinen, äiti voipuneen näköinen ja vauvan isä se jaksaa poseerata:-)
  Sinun isästäsi taas – ei nyt voi sanoa, että kukka kukkien keskellä, mutta kaikesta päätellen ruusujen ystävä siinä istuu.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Äiti tosiaan ihan tauti ja isä haluaa itsestään hyvän kuvan.

   Löschen
  2. Ei tauti kun tatti. Hasse Autokorrektur.

   Löschen
 3. Jännä tuo sairaalakuva, mies sen näköinen ettei häntä vois vähempää kiinnostaa, ei vauva eikä nainen. :) Hienot puitteet sairaalassa, mutta minuakin ihmetyttää tuo tapetti?

  Vai oli teilläkin kotona ruusuja?

  AntwortenLöschen
 4. Antworten
  1. (valokuvaajahan määräsi miten istua, kauan pitikin hiljaa istua siihen aikaan)

   Löschen
  2. Valotusajat oli pitkiä, ei saanut liikkua.

   Löschen