Sonntag, 29. Mai 2016

Hyvä olo, paha olo

Hyvä olo, kun aamulla voi istua jo kahdeksan aikaan mustarastaan konsertissa kahvikupin ja lehden kanssa lämpimässä kesäaamussa


ja huono olo,  kun lukee lehdestä, että osavaltiomme Nordrhein-Westfalen alkaa ostaa varalle joditabletteja, kun pelätään niin kovasti lähellä Saksan rajaa olevaa rämää belgialaista Tihangen ydinvoimalaa. Pahimmassa tapauksessa atomipilvi on kolmessa tunnissa Saksan puolella Aachenissa ja siitä sitten samassa ajassa täällä meillä. Sydämelliset terveiset kaikille ydinvoiman kannattajille♥


Kommentare:

 1. Asuin aikoinaan 22 km Grohndesta eikä Würgasseniinkaan pitkä matka ollut. Lieneevätkö molemmat vielä toiminnassa?

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Würgassen on ainakin stillgelegt, tuota toista en tunne, pitäis googlata.

   Löschen
  2. Grohnde an der Weser, siellä Hamelnin lähistöllä, näyttää olevan vielä toiminnassa.

   Löschen
 2. Ihania aamunhetkiä!
  Niin, mihin tämä maailma on menossa, kohti tuhoaanko:(

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Joskus tai useamminkin tulee ajateltua, että Gnade der frühen Geburt.

   Löschen
 3. Kukahan lehtea kustantaa? Siis voihan siina olla oikeakin vaara, mina vaan olen nykyaan niin kyyninen ja epaileva lehtienkin antamaan "tietoon".

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tuo aamuinen lehti on Frankfurter Allgemeine eli Saksan vakavasti otettavimpia lehtiä ja tuo asia on nyt joka lehdessä ja poliitikot yrittävät puhua belgialaisille järkeä, mutta ei ole vielä onnistunut. Ongelmat on tiedetty jo kauan, mutta nyt on menty niin pitkälle täällä, että alkavat ostaa joditabletteja.

   Löschen
 4. Teilläkö on jo niin lämmintä? Minun synnyinpaikka oli muuten kuumin paikka Suomessa tässä eilen. On täälläkin ihan lämmintä, mutta päättäjäisten ajaksi ei lupaa kuumaa säätä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On tässä ollut ihan kesäistä, Baijerissa taas on ollut rajuilmaa ja tulvia ja jossain, olikohan se Wiesbadenissa, oli maa ihan valkoinen rakeista, oikein valkoinen korkea vuori.

   Löschen
 5. On se niin ihanaa kun kuulee vain lintujen laulua ja aurinko paistaa. En välittäisi lainkaan noista katastrofiuutisista, vaan ne kun syöksyvät lähes joka päivä silmien eteen. Valitettavasti! Ihminen pilaa itse meidän kauniin planeettamme.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Satakielenkin epäiltiin kuulevani eilen Siebengebirgessä. Tänään täällä on KAATOsade, enpä ole tällaista ennen kokenut ja juuri kun olin suunnitellut ajella pyörällä keskustaan. Etelä-Saksassahan on aivan kamalia tulvia ja jopa ihmisiä kuollut.

   Löschen