Dienstag, 24. Mai 2016

Ihan hauska leffaOlimme eilen pitkästä aikaa elokuvissa, tällä kertaa katsomassa ranskalaista antistressikomediaa Comme un avion, jossa keski-iänkriisissä oleva mies haaveilee lentämisestä ja lopulta ostaa kajakin ja lähtee sillä joelle. Ihan hauska vaikka ei mikään nobelehdokas olekaan.Ja hyvää musiikkia oli mukana kuten tämä ♥♥♥

Kommentare:

 1. Hieno kuvitus tuossa videossa ja kaunista musiikkia. Hyvä että oli sanat mukana, sai itsekin vähän kokeilla "yhteislaulua" :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mikäs tuolla oli soudella noissa maisemissa, varsinkin kun tapasi siellä vielä kivoja naisia.

   Löschen
 2. Kaunista! Kokeilin myös itsekin "yhteislaulua", vaikka minun ranskantaitoni onkin ihan alkeissa. Mutta kun ei kukaan kuule, niin voihan sitä ainakin yrittää! :)

  AntwortenLöschen
 3. Leffa vaikuttaa kivalta ja laulukin kaunis. Tosin en voi yhtyä kuoroon, kun ei tullut ranskaa luettua koulussa pitkän matikan oppilaana.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En ole minäkään koulussa lukenut, mutta työpaikka maksoi ranskan kurssit, kun firma osti belgialaisen yhtiön ja siellä kirjoittivat aina ranskaa, vaikka konsernin kieli oli englanti.

   Löschen
 4. Tuli just tänään Canal Plussalta. En juuri katso ranskalaisia elokuvia, mutta kun ei tullut muutakaan niin katsoin. Ihan letkeä leffa,huvittavan inhimillinen.

  AntwortenLöschen
 5. Aina on tehnyt mieli kajakkia meloskella. Isällä oli semmoinen ja jäi jotenkin takaraivoon ... ehkä vielä joskus. Mökkivesillä näkee useitakin ja on niin hienoa aamun tyynillä.
  Laulunkin sanat teksteineen sopivan hitaat seurattaviksi, liityn kuoroon.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No kiva, ettei meidän tarvi laulaa kolmistaan.

   Löschen
 6. Varmaan hyvä leffa;ranskalaiset leffat ovat hyviä.Ja ihana alempana Moustakin laulu;olen ihan nuorena tavannutkin hänet.

  AntwortenLöschen
 7. Mullakin on inkkarista osuus; viime kesänä en tosin melonut, kun koko loman oli niin kylmää. Elokuvissa en ole viikkoihin käynyt, jos nyt vielä ennen kesälomaa ehtis.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tänä vuonna tulee varmaan paremmat ilmat paitsi kesäkuun eka viikko.

   Löschen