Dienstag, 11. April 2017

Plussaa ja miinusta

Plussaa on ollut

neljän tunnin kävely Eifel-vuoristossa villejä narsisseja ihaillentai kylään tulleet vanhat hyvät ystävät, joilla on paljon kertomista ja jotka tuovat vielä tuliaisina itse kudottuja kauniita pyyheliinoja


tai toiset ystävät, jotka lahjoittavat meille konserttiliput ja pääsemme pitkänäperjantaina Bonniin kuulemaan Ian Bostridgea (ja sen jälkeen syömään 17.kerroksen ravintolaan Reinin rannalle)


ja ne miinukset ovat lukemattomia viestejä syöpää sairastavista ystävistä, nyt juuri  hyvin tervettä elämää viettäneellä tyttöystävälläni todettiin pitkään kestäneen flunssan olevankin syöpää, jossa pahanlaatuinen kasvain on kiinnittynyt keuhkopussiin eikä voida leikata. Voin olla sen verran ainakin avuksi, että kuljetan häntä sairaalaan tiputukseen. Ei kiva.

6 Kommentare:

 1. Kauniita kukkia, ihania lahjoja, MUTTA tuo viimeinen kappale on raju. On se yleinen sairaus, mutta sinulla on nyt ollut viime vuosina noita "miinusuutisia" ihan tarpeeksi. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hollannistakin kuului huonoja uutisia ja hyppään tiistaina junaan ja menen vähän tukijaksi.

   Löschen
 2. Allu, ihania nuo narskut! Olen istuttanut meillekin muutamaa sorttia lehtoon kymmeniä vuosia jo...

  Tuo, että pitkittynyt flunssa todetaan syöväksi ei ole kovin epätavallista, mutta kurjaa, että ei voida leikata.

  <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nuo on villejä ja normaalia pienempiä ja niitä on MILJOONIA.

   Löschen
 3. Kivoja plussia, etenkin tuo konsertti ja ruokailu. Miinukset olikin sitten niin huonoja, että meinasi jo plussat unohtua. Voimia.

  AntwortenLöschen