Mittwoch, 21. Juni 2017

Kalenteri sanoo, että nyt on kesä

ja niin sanoo myös Google Doodle ja Saksan ilmatieteen laitos. Voisin lähettää muutaman plussa-asteen Suomen juhannukselle.Kommentare:

 1. Bitte, lähetä. Esikoinen ensi viikolla meren rannalla ja Pellavapää järven rannalla, molemmat haluaisivat uimaan. Sää ei ole kyllä moiseen suosiollinen. Hyvää juhannusta teille!

  AntwortenLöschen
 2. Huh mikä sää teillä onkaan! Jospa lähettäisit tänne 5-6 astetta, loput 30 ukkosineen saat kyllä mieluiten pitää siellä :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tuliskin ukkosta ja sadetta, pitää pyytää naapureita kastelemaan aamuin illoin, kun on niin kuivaa ja lähdetään Maastrichtiin.

   Löschen
 3. Me lähetetään teille sitten korvaukseksi talvella pakkasasteita ja lunta ihan korkojen kanssa ;)

  Maikki

  AntwortenLöschen
 4. Täällä on lähes ironiaa, että tämä kuu on saanut nimekseen KESÄkuu. Todellisuudessa ilmaston lämpeäminen on näköjään siirtänyt Suomen kesän syksyyn. Jos antaa sitä ollenkaan. Mutta optimisti keksii lohduttavaa kaikenlaisesta. Jopa siitä että juhannuksena on hallanvaara. Olen ruvennut kyseenalaistamaan itseni optimistina...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Melkein tässä ottaisin sen hallan, kun nyt on kyllä niin kuuma yö, että en kestä. Kello on varttia yli yksi ja menin terassille istumaan, kun en voi olla sängyssä, kun on niin kuuma.

   Löschen
 5. Googlen Doodlet ovat niin hauskoja aina:)
  Meillä alkoi kesä todella hyvin;satoi aamulla,enkä ikinä muista sellaista tähän aikaan vuodesta,ja muutenkin oli sään puolesta tosi mukava päivä. Mutta nyt lämpenee ja lämpenee,ja joskus lokakuussa sitten ehkä vähän viilenee...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä kaivattaisi kovasti sadetta. Nurmikko on ihan palanut.

   Löschen
 6. Teillä taitaa olla muutama aste liikaa... Meillä "mökillä" on +3 astetta, enää ei sada. Koivun lehdet ovat vähän suurempia kuin hiirenkorvat, mutta ei niistä saa vielä vihtaa. Ensi töikseni kaivoin villapuserot päälle, kun niitä ei pakaasissa ollut, onneksi sentään vaelluskengät ja hansikkaat olivat mukana ja niitä tartti! Mutta on valoisaa vaikka taivas on pilvessä!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Teidän lämpötiloista kerrottiin jo täkäläisessä radiossakin tänään.

   Löschen
 7. Minäkin ravasin viimeyön terassilla jäähdyttelemässä. Ennusteiden mukaan pitäisi vähän jo hellittää. Odotellaan!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tänään luvassa vuoden kamalin helle, me lähdetään kohta Maastrichtiin ja toivotaan, että vähän helpottaisi.

   Löschen
 8. MaaMaa <3 kesähelle ... mutta pakko myöntää, että on aika tukalaa kun sisälläkin on lähemmäs 30° ... tässä hiki valuen makaan soffalla...

  AntwortenLöschen
 9. Sataa sataa ropisee ja villasukat eivät ole missään talvisäilössä. HK

  AntwortenLöschen
 10. Kiitos, nuo asteet olisivat olleet tarpeeseen. Juhannuspäivänä oli +10 astetta. Tänään tulee aina välillä vettä ja hetken on taas poutaa. Tyypillistä Suomen suvea.

  AntwortenLöschen