Samstag, 4. November 2017

Olen sanaton

Onneksi mulla on Saksankin passi, ettei tarvitse tykätä näistä

kuva:Iltasanomat

vaan voi tykätä näistä


kuvat: DOSB


29 Kommentare:

 1. Joo, ei saa nauraa, ei ainakaan ääneen. Suomen olympiakomitean kanssa on valittu suunnittelukilpailusta parhaat ehdotukset. Onneksi urheilijoitten ei tarvitse itse maksaa noita. Tekojääkarhu ja tekoletit päässä ovat todella kaiken komeuden kruunu. Saa nähdä, miten Luhta onnistuu parantamaan myyntiään jälkeen Aasian markkinoilla. Voi olla, että Adidas myy paremmin arkipäiväisellä katumuodillaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kävin syyskuussa Itävallan Alpeilla yhdessä urheiluvaatekaupassa ja näin siellä paljon kivoja Luhdan vaatteita ja omistaja kehui myyvänsä paljon Luhtaa sekä designin että laadun takia mutta nyt tuollaiset kamalat edustusvaatteet.

   Löschen
 2. Ei tässä minkään maan passeja tarvita toteamaan, että hirvittäviähän nuo ovat, tuskin puolesta puhujia löytyy. Kyllä hävettää! Vaikka ei noissa alemmissa kuvissakaan hurraamista ole, ei ole suunnittelija noilla jokapojan ja -tytön toppatakeilla viitsinyt vaivata päätään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mullekin kelpaisivat nuo jokapojat oikein hyvin arkipäiväasuiksi, ovat ihan kivoja, mutta edustusasuina ovat esim. nämä toppatakit paljon pirteämpiä ja tyylikkäämpiä.Pidetään peukkuja, että Suomen asut perutaan "yleisön pyynnöstä".

   Löschen
 3. Mä en tajua miten on voitu hyväksyä noin järkyttävän kamalat edustusasut;D Toivottavasti noilla ei tosiaankaan lähdetä sinne kisoihin ettei tarvitse hävetä

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Aivan uskomatonta. En ole yhtään ihmistä tavannut, joka ei kauhistelisi.

   Löschen
 4. Nuo on ihan pellepuvut! Ilmeetkin ovat vaatteiden esittelijöillä joko vaivautuneet tai huvittuneet.
  Noissa kahdessa muussa kuvassa urheilijoilla on tyylikkäät vaatteet, joissa voi olla missä vain.

  AntwortenLöschen
 5. Yks kaveri tuumasi facessa, että eihän noita tarvi katsella, kun ne on tarkoitettu palkintojensaajille! Nuo Suomen asut sopisivat laskiaisvaatteiksi.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Munkin tuli karnevaalit mieleen.

   Löschen
  2. Eikös ne urheilukisat aikamoista karnevaalia ole? Eli sopiihan vaatteet sinne hyvinkin. Ei olla totisia torvensoittajia ja taviksia harmaavarpusia ja kaavoihin kangistuneita konservatiiveja. En mie ainakaan haluu olla.
   paskeriville

   Löschen
 6. Eroohan ne jokapojista ainakin huvittavuudellaan :) Miksei urheilijat saa itse äänestään mieleisiään asuja?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Luulen, että ei moni noista urheilijoista kovin mielellään noita kuteita päälleen laita.

   Löschen
 7. Oliskohan tässä taustalla ajatus: kunhan jää mieleen.

  AntwortenLöschen
 8. Mulla on kai poikkeuksellisen huono maku, kun en oikein ymmärrä noista asuista syntynyttä polemiikkia. Ei nuo minusta nyt niin kamalat ole. Tuleehan noista vähän kasarifiiliskin, mutta on sitä nyt hirveämpiäkin vaatteita nähty. Ja tuommoisen karvahatun huolisin itsellenikin. :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hei Satu, sä olet ensimmäinen, joka tykkää. Wow!

   Löschen
 9. Mä en tiedä mitä sanoisin. Mun mielestä nuo Suomen puvut eivät ole ihan kamalia, vaikka kaikki niin tuntuvat ajattelevan. Karvalakit ehkä ovat vähän jäänne jostain, mutta muuten nuo ovat ihan jees. Eli mä olen Sadun kanssa samaa mieltä. Mä myös tykkään noista lakeista, vaikka ehkä tuolla olisi pipo ollut parempi.

  AntwortenLöschen
 10. Nää edustusasut on kuin jostakin tilkkuvakasta kasattuja. Ja kaiken yllä karvahatut jotka muistuttavat uitettua kissaa. En todella ymmärrä, miksi ei Suomen urheilujoukkue voisi olla sinivalkoisissa siisteissä asuissa luomassa maailmalle Suomi-kuvaa. No huh-huh. Luulin ensin pilaksi mutta taitavat olla tosissaan, valitettavasti.

  AntwortenLöschen