Samstag, 23. Dezember 2017

Aatonaattona

Talvesta ei ole tietoakaan, liikaa plussa-asteita ja silloin tällöin inhottavaa tihkusadetta. Oikeastaan nämä kasvit ovat luonnossa aika kauniita, kimaltelevat kun ovat ihan täynnä sadepisaroita.


Ikeasta on haettu sillejä ja italialaisesta supermarketista toscanalaista viiniä ja panettonea ja naapurit saavat parmesaanikuusien lisäksi tulppaaneja ja pussillisen pätkiksiä.Kuusi on tuotu sisään ja talo koristeltu, aatto saa tulla. Meillä on jo Jeesus-lapsikin Aarikan seimessä, vaikka täällä kirkoissa se ilmestyy seimeen vasta huomenna. Huonekuusessa riippuu uudet pienet muumimukit, joku typerä vieras nimitti niitä muumioiksi. Kuten kuvista näkyy, jouluni väri on punainen.


16 Kommentare:

 1. Oikein hyvää joulua Allu: Minäkin kävin Ikeassa hakemassa sillejä, mutta ne oli loppu! Ei sillin silliä siellä,enkä tykkää näistä täkäläisistä silleistä. Kauniit tosiaankin nuo kasvit:) Kauniin jouluisia yksityiskohtia kollaasissasi:)

  AntwortenLöschen
 2. Kaunista on punainen usein ja etenkin jouluna. Meillä kuusi on vihreä ja koristeet punasta ja hopeaa. Minusta Taika -sarjassakin on niitä pieniä kuppeja, ihan minikuppeja just kuusta varten.

  Terveisiä ja ihanan joulun toivotuksia täältä lumipyryiseltä saareltamme♥♥

  AntwortenLöschen
 3. Kauniisti olet laittanut kotiin joulutunelman, ehkä minäkin olen pian yhtä pitkällä:) Toivotaan ettei lumipyry ehdi tänne saakka, mieluummin tuota teidän tihkusadetta ja hyvät kelit, kun perhe on tulossa autoillaan.
  Oikein hyvää joulua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samaa pelkäävät monet muutkin ystäväni. Meillä ei ole pelkoa liukkaasta. God jul sinnekin.

   Löschen
 4. Ihana joulukoti. Minä tulin juuri joulun ostoshelvetistä. Huh. Mutta nyt sitten kohti joulurauhaa. Hyvää joulua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Me kävimme keskikaupungilla ja ihmettelimme miten vähän oli ruuhkaa paitsi kirjakauppa oli kyllä täynnä. Mutta kahvilasta löysimme heti pöydän ja söimme Apfelstrudelit.

   Löschen
 5. Voi, miten kaunista teillä on. Täällä tehdään viimeisiä jouluvalmisteluja. Kohta leivotaan, kun väki tulee kaupasta. Hyvää ja rauhaisaa joulua teille! HK ja muut

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minä leivoin tänään yhden kakun, muuten ihan iisi päivä. Hyvää joulua teillekin!

   Löschen
 6. Onpa kaunis tuo pihakuva, ja muutkin!
  Hyvää joulua!

  AntwortenLöschen
 7. Joulu on punaisena parhaimmillaan, teillä on niin kaunista! Oikein mukavaa joulua ja onnea uudelle vuodelle!

  AntwortenLöschen
 8. Hyvaa joulua Allu! Silli on niita harvoja ruokia joita en kesta maistaa eika edes haistaa!!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä olis sitten vaan tarjolla kampasimpukoita ja peuran lihaa, käviskö ne?

   Löschen