Sonntag, 4. Februar 2018

Punakaalisalaatti, nam nam

Eilinen ankka sai kaverikseen herkullista punakaalisalaattia, johon tarvitaan

300 g punakaalia
puolikkaan granaattiomenan siemenet
2 rkl granaattiomenasiirappia
2 rkl seesamöljyä
5 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja pinjansiemeniä
suolaa ja mustapippuria myllystä

Kaali raastetaan tai leikataan ohuiksi viipaleiksi.
Kastike sekaan ja päälle siemenet.
Anna vetäytyä kylmässä.



6 Kommentare:

  1. Mehukkaan ja herkullisen näköistä!
    Punakaali onkin minulta jotenkin unohtunut kokonaan. Hyvä kun muistutit.
    Granaattiomenen siemeniä saa onneksi nykyisin irrallisina. Meillä on joskus valkoinen keittiö ollut kuin ...sanonko minkä jäljiltä... kun olen kiireessä irrotellut siemeniä hedelmästä. Lattialistan yläpuolelle jäi ikävän näköinen violetiksi muuttunut jälki yhdestä roiskeesta. Siihen siementen siistiin irrotteluun oli vissistikin olemassa jokin niksi, mutta en nyt muista millainen. Onkohan sinulla kätevä vinkki tuohon toimenpiteeseen?

    AntwortenLöschen
  2. Hahahaha :-DDD. Ihana!

    Jos lainaan K:n frakkia ja valkoista paitaa, käärin ehkä kuitenkin hihat ainakin ensimmäisellä kerralla.
    Mutta hei, Ihan mahtava vinkki. Arvasin, että sinulta löytyy neuvo tähän ;-)

    AntwortenLöschen
  3. Kylläpä kuulostaakin hyvältä! En olisi ikinä keksinyt yhdistää punakaalia ja granaattiomenaa, mutta on varmasti hyvä yhdistelmä.

    AntwortenLöschen