Dienstag, 20. März 2018

Winter ade

Winter ade eli hyvästi talvi sanotaan saksalaisessa laulussaja kalenterin mukaan talvi otti ja lähti ja nyt on kuulemma kevät.  Kevättä seuraa kesä ja optimistina toivon, että sekin vielä tänä vuonna tulee. Lidl'issä oli tarjouksessa aurinkotuoli, jonka ostimme. Ulkona oli sen verran raaka ilma, että oli parempi purkaa paketti sisällä ja viedä tuoli vielä säilöön kellariin, jos se kesä vaikka tänä vuonna näyttäytyisi.
Kommentare:

 1. Tuohan on oikein hauska sisustuselementti. :-) Jäin ihmettelemään tuota pääpuolen päällä olevaa läppää. Onko se jonkinlainen varjo? (Tuskin aurinkokenno kuitenkaan. :-D)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se on auringonvarjo, kätevä, jos haluaa lukea vaikka ja aurinko paistaa silmiin.

   Löschen
 2. Täällä on satanut lunta koko päivän. Hieman on siis vaikea mielikuvitella kesäkalusteita edes sisälle:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Meillä nyt taas niin ihana aurinkoinen kevätpäivä, ei uskoisi, että aamulla oli vielä talvi.

   Löschen
 3. Weinstraßen varrella ehftivät jo varhaiset mantelipuut alkaa kukkia, mutta pitävät nyt viikon tauon pakkastauon. Kahden viikon päästä puitten pitäisi olla täydessä kukassa, kun viikonloppuna on mantelinkukkajuhlat eli viinijuhlasesongin alku.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oi, ne ihanat mantelipuut, me ollaan ainakin kerran ne nähty, taisi olla silloin pääsiäinen.

   Löschen
 4. MInäkin ihmettelin tuolin läppää mutta se jo selvisi ylempänä. Tänne tuli kevät jo aivan liian aikaisin,viime vuonna tähän aikaan oli vielä tosi miellyttävää ja satoikin, mutta ei tänä vuonna.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Fysioterapiassa kuulin yhden naisen kertovan, että oli juuri tullut lomalta Tel Avivista ja oli ollut niin ihana ilma.

   Löschen
 5. Winter ade on tuttu meidänkin lapsille, taisin opettaa sen heille aikoinaan, kun itse tykkäsin siitä:) Vielä ei sitä voi täällä laulella, sillä talvipäivä oli tänään mitä kaunein,oli miinusasteita ja aurinko paistoi kirkkaasti hohtaville hangille. Minne menikin, ihasteltiin sitä kilpaa.
  Mainio aurinkotuoli lukuläpällä!

  AntwortenLöschen