Dienstag, 18. September 2018

Kesä jatkuu kesä

Ovi kiinni!!! huusi Allumies, kun avasin tänään terassin oven. On ollut taas niin kuuma päivä ettei olla voitu istua ulkona terassilla.

Sunnuntaina ajeltiin pyörällä Reinille ja juotiin siellä terassilla kahvit ja jopa muutama uimari oli vedessä. Pyöräillessä käy vähän pieni tuulenhenkäys ja ilma tuntuu mukavammalta.


Ja tänään tein aamulla aikaisin 20km lenkin metsän siimeksessä varjossa, kun Allumies oli taas kerran lautamiehenä oikeudessa.


Loppuviikoksi on ehkä luvassa sadetta, jota kovasti kaipaisimme, sillä meilläkin on pihassa yksi vanha kaunis kuusi kuollut janoon ja ns. nurmikko on ihan harmaa ja pölyinen.

12 Kommentare:

  1. Täälläkin kesä jatkuu, vaikka viikonloppuna aloimme jo Hollannin kesäpaikkojamme hyvästellä. Pohjanmerikin tuntui ihan lämpöiseltä :-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Teidän pitääkin alkaa hyvästelemään paikkoja ennen muuttoa.

      Löschen
  2. Meille rysähti syksy noin 10 päivää sinne, sitä ei voi enää peruuttaa. :) Mennään ensi viikolla katsomaan miten syksy edistyy Ruotsissa ja Norjassa.

    AntwortenLöschen
  3. Täällä Etelä-Saksassa helteet myöskin jatkuvat. On ollut vähän liikaa tätä hyvää: keväällä ja kesällä Suomessa kuuma, täällä Münchenissä kuuma, viime viikolla Gardalla kuuma...Hauskinta oli, kun ajattelin että pesen ikkunat, mutta ne olivat niiiin kuumat, että pesuvesi kuivui ruutuihin heti (huom. aurinko ei paistanut ruutuihin). Yritetään kestää. Odotan syyssateita.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Mullakin on ollut ongelmia ikkunanpesun kanssa. Joku päivä sitten nousin oikein aikaisin ja sain pestyä monta, nyt kun vielä jaksaisi olohuoneen isot ikkunat, ne on sisältäkin kamalat, kun tänä vuonna on ollut paljon kärpäsiä.

      Löschen
  4. Te ette pääse näköjään kesästä millään eroon! Tännekin on taas luvattu muutama lämpimämpi päivä, muttei 30 asteen lämpötiloja sentään (onneksi).

    Minä ostin viikonloppuna pyörän, ja nyt odotan kuumeisesti, että saisin sen, jotta pääsisin koeajolle ja nauttimaan kesän rippeistä.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Pyöräily on kivaa, meidän paras loma on aina se pyöräviikko, jolloin ajetaan yli 300km.

      Löschen
  5. Meillä oli jopa astetta vähemmän kuin teillä;D

    AntwortenLöschen
  6. Ranskassa oli maanantaina 30 astetta ja me vain nautittiin :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Tänään on meilläkin taas yli +30C. Keväällä kun ilmat lämpenee, on aina pakko mennä ulos terassille, mutta nyt tuohon on niin tottunut, että tänäänkin putsasin hellan uunia eikä ollut kiire ulos.

      Löschen