Dienstag, 9. April 2019

Sunnuntain pyhiinvaellus

Sunnuntaina oli loistava sää ja päätimme tehdä kunnon patikkamatkan. Allumies oli seitsemän viikon vanhan uuden lonkan kanssa melkein nopeampi kuin minä. Reitiksi löysimme pyhiinvaellustien noin 30 km Kölnistä.


Ja kun pyhiinvaellustiellä olimme, siellä oli sauvakävelemässä oikea nunnakin, mutta hän viipelsi sellaista vauhtia että en oikein ehtinyt ottaa parempaa kuvaa.

Meillä alkaa magnoliat olla jo kuihtuneet, mutta siellä kukkuloilla on viileämpää ja luonto vähän myöhässä.


Ajattelin itsekseni, että luonto ja luonnossa liikkuminen alkaa olla aina vaan tärkeämpää. Näitä maisemia jaksan aina ihailla.


Meillä kotona on kirsikkapuu alkanut jo kukkimaan.


10 Kommentare:

 1. Hienoa! Kuinka pitkan reitin lonkkamies jo jaksoi patikoida?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. 2,5 tunnin lenkki, pystyisi pitempäänkin, oikeastaan ihan mihin vaan paitsi spagaattiin. Pyörällä ajelee 40 km lenkkejä.

   Löschen
 2. Ihania kuvia! Kyllä noissa maisemissa kelpaa patikoidakin! Allumies on terästä. :-)

  AntwortenLöschen
 3. Kyllä on kaunista. Voit varmaan uskoa, että täällä on magnolioita ollut ikävä.

  Ihanaa, että pääsette jo liikkeelle noin reippaasti. Myös minä olen huomannut, että luonnossa (tai vähintäänkin ulkona) liikkuminen on melkein elinehto. Muuten on ihan vetelä olo, eikä mikään huvita.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Täällä asuessa magnoliat kuuluu ehdottomasti kevääseen <3

   Löschen
 4. Onpas siellä jo keväisen kaunista. Täällä herättiin taas valkeaan maahan. Jostakin syystä se ei nyt oikein sykähdytä meikäläistä!

  AntwortenLöschen
 5. Ihanan näköistä! Viime viikolla pääsin nauttimaan mm. magnolioista. Terkkuja kämppikselle, hän on toipunut älyttömän hyvin, vanha urheilija!

  AntwortenLöschen