Samstag, 12. September 2020

Unen etsintää ja hellepäiviä

 Meillä Saksassa on ollut jo pitempään toiminnassa koronavilkku, mutta emme ole (onneksi) saaneet huonoa viestiä siihen, mutta hyvä viesti tuli puhelimeeni jokin aika sitten. Olimme pyöräporukan kanssa kahvilla ja Allumies maksoi laskun. Useimmiten pankkikorttia vaan vilautetaan koneelle,  mutta jostain syystä kahvilassa heidän piti työntää se koneen sisään ja siinä hässäkässä mies ei ollutkaan saanut korttia takaisin käteen. Kun olimme jo parkkipaikalla ja istahdimme juuri autoon, kännykkäni soi ja kahvilasta soitettiin, että heille unohtui herra Allumiehen pankkikortti. Ja mistäs he tiesivät puhelinnumeroni? Aivan jokaisessa ravintolassa, kahvilassa, jäätelöbaarissa täytyy aina täyttää kaavake, jossa annetaan henkilö- ja kontaktitiedot ja minun nimi ja kännynumero oli meidän porukan kaavakkeessa ensimmäisenä ja meidät saatiin heti kiinni. Onhan täällä sellaisia covidiootteja, jotka kirjoittavat nimekseen Aku Ankka ja antavat väärän numeron, mutta me kyllä annamme oikeat tiedot ja hyödyimme nyt siitä. Muuten olisimme saattaneet ajaa 100km ja sitten vasta huomata, että pankkikortti on hävinnyt.


 Olin pari yötä unilabrassa, laittoivat kaikenmaailman piuhat taas hiuksiin, kasvoihin ja ihan joka paikkaan ja testailivat reaktiokykyä, josta selvisin kolme kertaa sellaisella tuloksella, että olen 25v. Ihan fiksu paikka se oli, kiva huone ja hyvä aamukahvi ja sämpylä ja mukava henkilökunta.

 Nyt sitten harjoittelen unimaskin käyttöä yöllä. Mikä sattuma, että nyt käytetään sitten päivin ja öin maskia, ei tarvitse koskaan huulipunaa. 


Huomasimme pari päivää sitten, että meillä oli terassilla hiirulainen ja kun en tykkää hiiristä, etsimme autotallin hyllyltä  taas vanhan supercatin. Olemme ennen käyttäneet supercatin omaa "kieltä", jossa on joku hajuaine, joka houkuttelee hiiren, mutta nyt joku kertoi, että hiiret eivät välitä juustosta tai supercatin aineesta niin paljon kuin Nutellasta ja se on totta, kaksi hiirulaista tuli heti nutellalle. Suosittelen.Kesähelteet tulivat takaisin ja mikäpä siinä, varsinkin yöt eivät ole enää trooppisia eli sen puolesta saa nukuttua.

 

Ehkäpä loput tomaatit ja oliivitkin ehtivät vielä kypsyä.


Kommentare:

 1. Saapasmaassa - ehkä - korttinne olisi jo jossain muualla vingutettavana! Toisaalta, ravintolan imago olisi saanut lommon teidän ja -ehkä - poliisin ilmestyessä paikalle. Joko olette päättäneet, mitä teette upeille luonnon antimille?

  AntwortenLöschen
 2. Tomaatit syödään mutta tuo oliivimäärä on aikamoinen haaste.

  AntwortenLöschen
 3. Tuntuu myös aikamoiselta haasteelta yrittää nukkua tuo härpäke päässä. Kerro sitten miten onnistuu. Toivottavasti siitä on kuitenkin apua uniongelmaan.
  Hyvää vointia paskeriville

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ihmeen vähän se härpäke häiritsee kunhan vaan saisin unesta kiinni.

   Löschen
 4. Täälläkin tänään aurinkoista, mutta kaikesta aistii, että syksy on. Mutta viinirypäleet eivät ole viielä kypsiä . :(

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Pari viikkoa sitten oltiin kavereiden luona syömässä ja tarjosivat Ranskasta tuomiensa juustojen kanssa omia viinirypäleitään ja nepä oli makoisia.

   Löschen