Sonntag, 11. Juni 2023

Ei kannattaisi liikaa siivota

 enkä sitä normaalisti teekään, mutta mikä ihme sai deletoimaan kuvia ja siinä meni sitten tämän vuoden valokuvat. Onneksi on blogissa muutama kuva tallella ja Israel/Jordania-kuvat sain matkakaverilta. Ihmeen iisisti otin asian, ennen olisi tullut hermoromahdus, ehkä tässä alkaa olla jo kuolinsiivouksen aika.

Aika on mennyt siivillä, oli isot synttärikutsut kavereilla ja sitten tuli suomalainen varalapsi viideksi päiväksi ja nautimme yhdessäolosta. Kävimme 8km lenkillä sauvakävelymaisemissani.


ja katselimme Afrikanhanhi perhettä.


ja nautimme auringosta


ja katselimme Kölniä ylhäältä


ja käväisimme Reinin rannalla katsomassa Pyhän ruumiin juhlan kulkuetta, jota ei nyt ollutkaan jostain syystä, siellä vain yksi laiva kulki siinä merkeissä ja siellä eritrealainen pappi puhui huonoa saksaa. Katolisessa kirkossa on pula papeista ja täällä on siksi paljon ulkomaalaisia pappeja. Esim. tässä meidän lähellä olevassa seurakunnassa on intialainen todella vanhoillinen pappi. No, sain sentään tuomiokirkon kuvaan. 


Meillä on aitana naapureiden kanssa kiivi, joka kukkii tänä vuonna oikein kunnolla ja mehiläisiä käy ahkeraan, ehkä vihdoin saadaan hedelmiä, viime vuonna oli muutama bonsaikiivi.


Eilen patikkaporukkamme teki noin 10km lenkin kamalassa helteessä, mutta reitti kulki puiden varjossa muutaman pienen järven rantoja eikä helle tuntunut pahalta.


Tänään on  vielä kuumempi, mittarissa jo +33, ei kiva. Ei tuo varjokaan mitään auta, mutta nyt on kesä ja yritetään nauttia.

4 Kommentare:

 1. Oivoi kuviasi.
  Voin vain kuvitella. Argh! Hyvä syy vältellä siivoamisia.
  No, olemme molemmat varmaan useaankin kertaan todenneet, että blogiin talletetut jutut ja kuvat ovat joskus olleet ainakin pienoinen pelastus.
  Toivottelen raikkaampia tuulia sinne kuumuuteen! Täällä lämpöaalto on vasta tuloillaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Juu, minäkin etsin aina sun blogista sitä yhtä keksireseptiä.

   Löschen
 2. Olen kyllä käynyt katsomassa tätäkin tekstiä ja kuvia, mutta kun en millään pääse kirjautumaan sisälle, no tänään onnisti. Ihan totta, ovat nämä blogit aikamoisia tietolähteitä, itsekin aloitin 2008, ja aina silloin tällöin selailen vanhoja juttujani ja joskus jopa yllätyn iloisesti! Paras jättää siivoamatta, ettei käy kuten sinulle.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Vähän harmittaa jotkut valokuvat, nyt osaan olla varovaisempi.

   Löschen