Freitag, 18. August 2023

Pyöräily ja huono karma

 

Nää lähtee nyt taas pyörän selkään ja ajelee reilut 300km Regensburgista Regensburgiin, osittain Tonavan, osittain Altmühlin rantaa.

Sattumalta osui silmiin tämä valokuva yhdestä meidän vanhasta matkasta Itävallassa. Vasemmalla edessä näkyy vähän punaista, siinä ajelee ystävämme, joka sai viime vuonna Ranskassa stroken ja on edelleen huonossa jamassa, joskin pieniä saavutuksia on näkyvissä, mutta puhekyky ei ole palannut, ja se ihmiselle, jonka pääase oli puhe.
Oikealla edessä freiburgilainen kaverimme, joka sai nelisen viikkoa sitten jonkunlaisen verisuonijutun päähän ja joutui perumaan tämänvuotisen matkan ja todennäköisesti seuraavatkin matkat.

Mikä ihmeen huono karma on meidän pyörämatkoilla! Pitäkää peukkuja, että me neljä jäljelle jäänyttä selviämme ilman isompia vahinkoja.
4 Kommentare:

 1. Pyöräretki kulkee melkein mun Saksan hoodeilla. Toivottavasti ei ole liian kuumaa.
  Kaikenlaiset suonitukokset ja autoimmuunivaivat on nykyisin niin valtavan yleisiä, että ihan hirvittää. Teidänkin porukka on näköjään pienentynyt. Pysykää terveinä.
  paskeriville

  AntwortenLöschen
 2. Hyvää pyörämatkaa teille,ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin,ilman ikäviä yllätyksiä

  AntwortenLöschen
 3. Toivotaan, että te neljä saatte nauttia matkasta upeissa maisemissa ilman vastoinkäymisiä, mutta surullista ystävienne puolesta! Tässä saa nyt sitten vain mielenkiinnolla odotella jonkinlaista kuvallista matkakertomusta:)

  AntwortenLöschen
 4. Hyvää reissua ha pysykää terveinä! Itse lähden katsomaan ruskaa! (Helena)

  AntwortenLöschen