Dienstag, 3. August 2010

Salasanoja etsimässä

Putsasin toissapäivänä dosenttini avustuksella tietsikkani tuhansien megabyttien turhista lasteista ja siinä menivät jotkut salasanatkin ja piti alkaa kysellä niitä uudelleen. Sympaattisin vastaus sähköpostitse oli se, jossa oli mukana tämä lause:

Paljon parempi unohtaa ja hymyillä kuin muistaa ja olla surullinen.
- Christina Rossetti


Kommentare:

 1. Taalla on hirvea nippu muistilappuja ja lista paivitettavaksi excelissa. Niin paljon on kertynyt salasanoja ettei ne mahdu yhdelle eika kahdelle A4:lle!!!
  Aurinkoa Casasta! tai kasasta :)

  AntwortenLöschen
 2. Eivät mahtuisi varpaanväleihin minun salasanani, kun niitä on muovitaskussa 3 A4-arkkia täynnä plus pikkulappuset päälle. Mukana paljon turhia.
  Minäkin olen tyytyväinen, kun poika käy tyhjentämässä tämän laatikon turhasta painolastista.

  AntwortenLöschen
 3. Uh, salasanat, älä edes muistuta!

  Tämä oma masiina on vielä niin uusi, että tänne mahtuu sälää, pitäs tosin miettiä järkevä varmuuskopiointisysteemi, ehkä ostaa ulkoinen kovalevy.

  AntwortenLöschen
 4. Minä olen todella epäjärjestelmällinen kaikkien lippulappujen kanssa, eikä näin ollen mitään tarvittavaa koskaan löydykään. Salasanoja en yleensä edes kirjoita ylös ja ne harvat kirjoitetut on...ööö...en tiedä missä :D

  Hauska tuo vastaus salasana kyselyyn, aina ei tarvitse olla niin ryppyotsainen.

  AntwortenLöschen
 5. BLOGitse: no sun sanat ei sitten ainakaan mahdu varpaiden väliin
  Clarissa: oho, onpas sielläkin paljon salasanoja
  Helena: meillä on jo se ulkoinen kovalevy, mutta ei tietenkään vielä käytössä, hm, huono omatunto alkoi vaivata. Oliskin pitänyt pistää se dosentti asialle, olisi ollut jonkin aikaa puhumatta.
  Susadim: minä kirjoitan aina suomeksi jollain salasysteemillä, jota en sitten kyllä aina itsekään tajua.

  AntwortenLöschen
 6. Hyvä ohje!
  Mulla katosi muutossa laatikollinen muistoja: kuvia, kirjoituksia, päiväkirjoja, vuosikirjoja, kirjeitä, kortteja, todistuksia yms ... Harmitti julmetusti, mutta sitten päätin että kyllä mä muistan ne asiat mitkä haluankin muistaa ilman niitä papereita. Ja jos jonkun olen unohtanut, niin ehkä on parempi niin ... :)

  AntwortenLöschen
 7. MaaMaa: no voi harmi, jos tärkeitä muistoja katosi

  AntwortenLöschen
 8. Ei kadonnut siis nyt viimeisimmässä muutossa, vaan pidemmän aikaa sitten. Kyllä ne tärkeimmät ja rakkaimmat muistot pysyy onneksi päässä ja sydämessä, vaikka ne paperit katosikin ... :)

  AntwortenLöschen