Dienstag, 14. August 2012

Tryffeliä vai burgeria?

Ystävämme Gina on saanut taas kerran kemoterapiansa päätökseen ja sitä juhlittiin ravintolassa nimeltä Fachwerkhaus eli puuristikkotalo. Yritin sisään mennessä  kiireesti näpätä kännykällä kuvan. Söpö paikka ja ruoka on erittäin hyvää. Söin pastaa kesätryffelin kanssa ja kuolaan vieläkin.



Vaihtoehtoisesti olisi tietysti voitu mennä maailman eteläisimpään Hesburgeriin, joka avattiin täällä toukokuussa. En meinannut uskoa silmiäni kun luin siitä. Jos tulette käymään, voi nyt tarjota teille kotoisia ruokia.


14 Kommentare:

  1. Syön vaikka tryffeli ei kuulu ehdottomiin haluihini.

    AntwortenLöschen
  2. Minä olen varmaan ollut ennen tryffelisika.

    AntwortenLöschen
  3. Tosi söpö ravintola.
    Vai olit tryffelisika, minä taas olin Lagotto romagnolo eli tryffelikoira:-))

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Mietin ensin, että sanoisko tryffelikoira, mutta ajattelin, että sika sopii varmaan paremmin.

      Löschen
  4. Minun pitää tyytyä kanttarelleihin, joita ostin yhdeltä karjalaismummolta Sortavalasta tullessa. Karjalan meri lähetti sinulle lämpimät terveiset! Oli kiva reissu ja järvi loisti tyynenä auringossa. Valitettavasti vaan sinilevää on jo ihan keskellä selkää.
    Hoge Veluwe on hieno paikka, oltiin siellä opiskelijoina excursiolla. Minulle on kuva, jossa poseeraan tuon monsieurin kyljessä!

    Maikki

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Katos vaan, tunnet siis Hoge Veluwen. Sitä eivät tunne edes kaikki lähellä asuvat saksalaiset.

      Löschen
  5. No nyt minäkin voin syödä jos tulen Kölniin.....

    AntwortenLöschen
  6. Maiston kerran jotain tryffelillä ja ihmettelin,että mikä siinä on se,,joka niin kiehtoo toisten makupalettia...Toivottavasti Gina nyt voi paremmin..

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Kaipa se tryffeli on joko tai eli vihaa tai rakastaa.
      Gina voi tällä hetkellä hyvin, veriarvot hyvät, mutta niinhän ne oli jo kerran ennenkin.

      Löschen
  7. En ole vielä tryffeliä valinnut ruokalistalta, etukäteen luulen etten pitäisi. Jään odottamaan Allumiehen käsikirjaa suomalaisesta gastronomiasta :)
    Hienoja pyöräilypuistoja Hollannissa, olispa täälläkin!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Siihen kirjaan tulee oma yökköosio teemana mämmi ja talkkuna.

      Löschen
  8. tryffeliöljyllä kastettua sienirisottoa ... mmmm! Ihan oikeita tryffeleitä en ole tainut syödäkään ... mutta varmasti on hyvää!

    jo on Hese!! :D

    AntwortenLöschen