Montag, 15. April 2013

Jääkausi

loppui vihdoinkin. Eilen piti jo etsiä terassilta varjoa, lämmintä riitti (+25C) ja riittää tänäänkin. Syötiin ensimmäistä kertaa parsaa, joka ostettiin suoraan pellolta. Pihasta löytyy jo värejäkin, nurmikolla kukkii tuhatkaunokit ja ensimmäinen markettakin on ostettu.
Ilmeisesti liian lämmintä bloggaajalle, joka siksi pakenee huomenna Suomeen.Kommentare:

 1. Kuules, pysy nyt siellä vaan, ei me haluta sateita tänne!! Eilen täällä juuri pääsi oikein keväisiin tunnelmiin, oli aurinkoista ja meille sopivan lämmintä tähän vuodenaikaan, +9°C. Sitä paitsi haluan ottaa pian tuollaisen kauniin kukkakuvan täälläkin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sateen todennäköisyys olisi vielä paljon suurempi, jos mulla olisi joku saksalainen mukana, jolle haluaisin näyttää kaunista Suomea.

   Löschen
  2. Piti vielä sanoa, että tietenkin olet lämpimästi tervetullut Suomeen,jos tuot mukanasi tuon, josta kerroit☼☼

   Löschen
 2. Voi että minäkin kaipaan kunnon kevättä ja kesää - lämpöä! Tämä huhtikuu on niin rumaa aikaa täällä Suomessa, kun kaikki on likaisen harmaata eikä mikään vielä viheriöi. Vähän niin kuin marraskuu. Mutta nyt mennään koko ajan kohti valoisempaa aikaa. Tervetuloa Suomeen!T. Merja

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sitä minäkin ehdin jo pitkään kaivata. Tänään olin kuin eri ihminen, kun äsken pyöräilin ostoksille ja kaikenlaiset puut kukkivat ja tuoksuvat ihanalle.

   Löschen
 3. Kuuluuko Aprilwetter jo menneisyyteen, kun siellä keväisin on niin kaunista? Tervetuloa Suomeen!

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä tässä tulee varmaan vielä April April, er macht was er will eli sadetta, rakeita, myrskyä,aurinkoa.

   Löschen
 4. Mullekin tuo on jo liian lämmintä..eli alle hellerajan vielä ok (tänään 23 astetta) .Mukavaa Suomen matkaa!

  AntwortenLöschen
 5. Tààllàkin on kesà - suomalaisittain ajateltuna: helleraja ylittyi jo aamupàivàllà. Saapasmaalaiset kyllà pukeutuvat vielà toppatakkiin! Hyvàà matkaa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Minä mietin pääni puhki, voinko jättää toppatakin kotiin ja laittaa kevyemmän päälle.

   Löschen
 6. Tervetuloa kalseaan kevätsateeseen! Se hyvä siinä sateessa on, että sulattaa nämä likaiset lumikasat.

  Opin nähtävästi siellä Saksanmaalla uuden pukeutusmitavan, sillä en ole vielä siisrtynyt kevättakkiin enkä kevätkenkiin. Tosin lämpimimmän talvitakin olen jättänyt vaatekaappiin! :) Hampurilaiset käyttivät uggseja vielä kesäkuussakin!!!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jaahas, ai siellä sataa, en ole amused. Pitää muistaa ottaa sontikka mukaan.

   Löschen
 7. Hyvää Suomenlomaa! Ja kait veit auringon mukanasi. (Meilläkin päästiin melkein +25 asteeseen eilen) Tänä aamuna herätessäni eteläinen taivas oli synkän mustan pilven takana ja sitten tuli vettä runsaasti. Nyt kyllä on vähän selkeämpää. Toivottavsti jätit edes hiukan aurinkoa tänne.

  AntwortenLöschen
 8. Kylläpä näyttää ihanan kesäiseltä ja lämpökin on kiitettävä. No, täällä luvataan sadetta koko viikolle ja yöpakkaset viikonlopulle. Minä lähden kevättä pakoon Kajaaniin perjantaina.

  AntwortenLöschen
 9. Täälläkin oli aivan ihana kesäsää viime viikon! Mutta et arvaa: eilen aamulla heräsin ja katsoin ikkunasta, niin sielä tuprutti lunta ja maa oli ihan valkoinen!! Meinasin saada slaagin! Onneksi tänään on taas lämpöisempi ja lumi suli samantien pois - mutta nyt ei enää sitä kiitos! ;D

  AntwortenLöschen