Freitag, 12. Juli 2013

Friday Favourite Photo


Sneak peek baijerilaiseen puutarhaan, jossa saimme käydä "Avoimen puutarhaportin päivänä". Mainio tuo puunrungosta tehty pipo- ja rillipäinen hiihtäjä suksineen. Kuvia tuosta pihasta on enemmänkin, kunhan saan pienennettyä, voin laittaa niitä blogiin, mutta nyt lähden kalakauppaan ostamaan vieraita varten kalaa.

Kommentare:

 1. Omassa puutarhassa saa leikkiä :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. ja hienoa, jos osaa leikkiä omia leikkejä

   Löschen
 2. Hauska nähdä, että osataan käyttää rohkeasti omaa mielikuvitusta eikä yritetä kopioida puutarhalehtien kuvia, (vaikka saahan niistäkin inspiraation aiheita).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sanos muuta, nämä omistajat olivat varmaan jotain taiteilijoita.

   Löschen
 3. Antworten
  1. todella ja tontti on vielä järven rannalla

   Löschen
 4. Kieltämättä hakkaa ne puutarhatontut mennen tullen. Mukavaa iltaa ja vieraita!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ne perinteiset Gartenzwergithän on saaneet taas jonkinlaisen kulttimaineen. Välillä ne oli todellista kitschiä eikä kukaan juuri kehdannut niitä laittaa pihaansa, mutta nyt voi hyvällä omallatunnolla laittaa.

   Löschen
  2. Olen myös nähnyt sellaisia vanhoja ja meinasin mieki ostaa jalkapallo-puutarhatontun, mutta maksoi liikaa.

   Löschen
 5. Dorade on tosi maukas kala! Aikoinaan kun kavimme rannalla kalastamassa, niita tarttui onkeen. Niita on taalla Valimeressa seka villeina etta joissain verkkohakeissa kasvatettuina. Joskus talvella, kun ne hakit menivat myrskyissa rikki ja kalat karkasivat, olikin onkijoilla upeat apajat.

  AntwortenLöschen
 6. Ai että mä tykkään tuollaisista puutarhoista, joista näkyy omistajansa persoona. No, kai sekin jotain kertoo persoonasta, että huonekasvitkin tuppaavat kuolemaan. :-D

  Mukavaa viikonloppua Allulan B&B:hen!

  AntwortenLöschen
 7. Onpa kiva pieni mökki! Voisin ottaa vaikka itselleni!

  AntwortenLöschen
 8. On ollut kivaa ja mielenkiintoista lukea Slovenian matkakertomuksiasi ja katsella hienoja kuvia!! Alkoi tehdä mieli jonnekin patikkareissulle. Tosin viime lauantaina kävin Repoveden kansallispuistossa päiväretkellä.

  AntwortenLöschen