Montag, 5. August 2013

Se on elokuuKun pellot ovat tämännäköisiä ja pihlajanmarjat punertaa, tuntuu, että kesä on mennyt taas ihan liian nopeasti.

Kommentare:

 1. Totta!
  Muuten, ovatko nuo teidän pellot, tai ihan muualta siellä Kölnin kaupungissa:-D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ihan tässä parin kilometrin päässä, tuo oikea penkka on moottoritien (=A1) reunaa. Ajettiin pyörällä siltaa moottoritien yli ja ihmeteltiin, kun yksi mies oli istahtanut siihen sillalle piknikille liikennettä katsomaan, kun olisi voinut ajaa pyörällään heinäpellollekin. Jeder nach seiner Fasson.

   Löschen
 2. Täällä elokuu vielä kesäkuu ja puolet koulukesälomaakin vielä jäljellä, mutta kyllähän ne illat jo pimenevät ja heinää korjataan talteen täälläkin. Itsellä vielä viikko tätä elämää ja sitten töihin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Onhan se täälläkin vielä kesä, sekä helteen takia että siksi, että koulujen lomat päättyvät vasta syyskuun ekalla viikolla, mutta mulle tulee jotenkin heti syksy mieleen, kun pihlajanmarjat alkaa punertua ja pellot on niitetty.

   Löschen
 3. Syksy on paras vuodenaika ja tuntuu niin hyvältä kun se taas lähestyy. Täällä kuivuus on aiheuttanut jo aikamoista lehtien varisemistakin.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. On syksykin ihan o.k., mutta vasta myöhemmin.

   Löschen
 4. Suomessakin jo oli paikoin ihan keltaisia peltoja ja pihlajanmarjatkin punersivat.
  Kaikii sanoivat etta kesa on tana vuonna etuajassa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Varmasti on Suomessa etuajassa, kun siellä oli jo kesäkuussa kesä.

   Löschen
  2. Allu, täällä on aina kesäkuussa kesä ! Edellyttäen tietenkin, että sinä et satu olemaan täällä:-))))

   Löschen
  3. Odotas kun tulen ensi vuonna!!!

   Löschen
 5. Syksyn lähenemisen huomaa siitä, että luonto hiljenee. Lintusten laulua ei kuulu, kun on poikaset lennähtäneet pesästä. Ensimmäiset muuttolinnut ovat jo matkalla kohti etelää.

  Maikki

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nähtiin eilen pyöräillessä aivan valtavan suuri lintuparvi, mutta en tiedä, mitä lintuja ne olivat.

   Löschen
 6. Kyllähän se oli hassua, kun meillä Lapissakin pihlajanmarjat punersivat jo heinäkuussa! Mutta kalenterista katsoen ja säänkin puolesta on vielä kesä ja toivottavasti jatkuu pitkään.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Saa jatkua, vaikka kymmenisen astetta vähemmän mittarissa.

   Löschen
 7. Minä rakastan eniten syksyä. En malta odottaa, että vuoden päästä saan olla elämässä sitä Suomessa. Nähdä ruska monen monen vuoden jälkeen. Kokea ilmojen kirpeys ja omppujen tuoksu. Se on mielikuvissani ihan onnea.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä syksy kiva sitten kun on sen aika. Muistelen usein, miten koulua alkoi (tykkäsin aina mennä sinne pitkän kesäloman jälkeen) ja kävin hakemassa evääksi omenapuusta Valkeaa kuulasta tai Kanelia.

   Löschen
 8. "Vielä on kesää jäljellä ... !" :)
  Onneksi lämpöisiä kelejä vielä riittää syyskuussakin ! ... mutta kyllä nuo 'elohommat' väkisnkin saa vähän haikeutta, kun 'kesää korjataan pois' ...

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Syyskuu on kyllä usein ihan kiva ja toivotaan, että eka viikko on o.k. kun me pyöräillään.

   Löschen
 9. Vielä on kesää jäljelllä... kuten tuo yllä oleva mainitsikin. Ja vaikka tänään onkin sateista ja kylmähköä, niin tulee niitä aurinkoisiakin päiviä vielä. Ja marjoja poimitaan ja nautitaan elokuun illoista ja kuutamoista. Hyvää kesää toivoo Sira

  AntwortenLöschen