Samstag, 12. April 2014

Provencen leftovers

Alpit ilta-auringossa, oli komea valo, mutta ei se tässä kuvassa oikein pääse oikeuksiinsa.Notre Dame du Brusc'in rauniot, jotka oli sellaisessa piilopaikassa, että emme meinanneet löytää, mutta sitten löytyi ja sieltä löytyi jotain hyvin mielenkiintoista, nimittäin luontokuvaaja kyttäämässä erikoista punarintaista lintua.
Hän oli laittanut puun alaosaan verkkokankaan ja piiloutui sen taakse ja antoi meille merkin, että olisimme hiljaa. Myöhemmin hän näytti meille ottamansa kuvan.

Ajaessamme Esterel-vuoristossa huomasimme, että tien varressa kasvavat puut olivat korkkitammia. Siitä on alaosa jo viety viinipullon korkiksi. À votre santé!


Kommentare:

 1. Voi, alkaa tehdä mieli Alpeille... Meillä onkin kesälomareissu mietinnässä... :)

  AntwortenLöschen
 2. Ei ole helppo tehtävä kuvata maisemia ilta-auringossa, mutta tuo luminen Alppi-kuva on kyllä aivan upea♡.

  AntwortenLöschen
 3. Alpit <3 Mutta Provencessa on kaunista muuallakin! Tykkään niin niistä pienistä kylistä, joita sulla olikin aiemmissa postauksissa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Niitä pikkukyliä ja -kujiahan mekin enemmän lähdettiin katsomaan, mutta nuo vuoret oli ihan kiva lisöä siellä taustalla.

   Löschen
 4. Tulipa mieleen oma Alppivaelluksemme vuosia sitten....Mahtavia maisemia. Luontokuvaajilla täytyy olla "rautaiset hermot" , varsinkin kun kyseessä ovat sellaiset ikiliikkujat kuin linnut.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. piti siis kirjoittaa; varsinkin kuvatessa sellaisia ikiliikkujia kuin linnut!

   Löschen
  2. Kyllä siinä pitää kärsivällisyyttä istua hiljaa ja toivoa, ettö joskus se lintu tulee.Facebookissa olen nähnyt todella hienoja suomalaisia luontokuvia.

   Löschen