Samstag, 8. November 2014

Mikä marraskuu!

Me olemme olleet hyvin usein marraskuussa lomalla jossain kauempana, paossa kamalaa kuukautta nimeltä marraskuu, mutta tässä on nyt vähän pitänyt muuttaa mieltään, kun on kokenut tällaista. Kuvat on tästä meidän nurkalta tänään kello 15.

Kommentare:

 1. Teillä on kyllä niin ei-marraskuisen näköistä;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En mäkään marraskuuta tällaisena muistanut.

   Löschen
 2. Antworten
  1. OIkeastaan kaunein vuodenaika värien suhteen

   Löschen
 3. Kaunista, aivan ihanaa!
  Olen kyllä jo vähitellen oppinut sen, ettei marraskuu, sen paremmin kuin joulu-, tammi-, maalis-, tai mikä tahansa kuu ole koskaan ennalta arvattavissa, jos säätä ajattelee. Meillähän tämä mun kaverini luulee, että maaliskuu (hänen synttärikuukautensa) on AINA aurinkoinen, lämmin kevättalvinen kuukausi, vain yöt ovat kuulema pakkasen puolella. No, on se kyllä saanut pettyä monet kerrat, mutta onko oppinut? Ei:-))

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mä olen sun kaveris kanssa samaa mieltä, väitän, että Suomessa on maaliskuussa aina kaunis sää. Viime vuonnahan kävin huhtikuussa, se oli karmea kokemus, likaista lunta ja kamala tuuli Helsingissä. Maaliskuuta muistelen, valkoista lunta, sininen taivas, pajunkissoja, ihanaa, sano kaverille terveisiä, ollaan seelenverwandt.

   Löschen
 4. Nauttikaa niin kauan kuin kestää:). Täällä on jo lunta ripsauttanut ja harmaa on päivien väri. Ei sekään ole liiemmin haitannut. Onpahan syytä poltella takassa tulta ja kasapäin kynttilöitä.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ne kynttilät ja takkatulet onkin ihania.

   Löschen
 5. Teillä on hieno marraskuu, mutta täällä se on kyllä kuukausista julmin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kyllä se yleensä täälläkin aika julma kuukausi on, mutta nyt on ollut uskomattoman hienoa.

   Löschen
 6. Ruska on aina kaunista. Se vain tulee eri aikaan esim Suomeen taikka sinne Saksaan/tànne saapasmaahan. Eilen retkeilimme tuolla vuorilla, enkà koskaan ole nàhnyt tààllà moista vàriloistoa! Minun kamerani ei vain saanut ikuistettua koko loistoa. Tàytyi ikuistaa sieluun.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Suomen ruskalle ei Saksa vedä vertoja, mutta viinivuorilla se on täällä erikoisen kaunista, mutta tänä vuonna ei ehditty oikeaan aikaan, vaikka eihän täältä ole kuin reilun puolen tunnin automatka Ahr-joen punaviinialueelle.

   Löschen
 7. Ruskakin on on vaihteleva ilmiö. Toisinaan meilläpäinkin on kaunista mutta tänä syksynä suurimmaksi osaksi lehdet vaan ruskettuivat, kesän helteiden kuivuuden vuoksi jo ennen kuin pakkasyöt olisivat tehneet niihin väriloistoa...

  Laitoin siun joululehden perjantaina postin kuljetettavaksi, kun sinä päivänä oli vihdoin rahaa tililläni. Anteeksi viive... Tulossa se on. <3

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiva, kiitos, eihän sillä kiirettä ollut, kun ei ole vielä adventtiaikakaan.

   Löschen
 8. Olet oikeassa. Tänä vuonna marraskuu onkin enemmän lokakuuta. Tavallisesti marraskuu on harmaa sumuineen. Nautitaan!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Nimenomaan, tämä on kuin Goldener Oktober, nytkin taas sininen taivas.

   Löschen
 9. Vau, onhan tuo upeaa! Meillä ei vielä ole marraskuu...

  AntwortenLöschen
 10. Kyllä on upeat maisemat vielä marraskuussa. Meillä alkaa nyt olla ihan lehdetöntä ja harmaata. Ensilumikin on jo saatu, mutta se on myöskin jo sulanut.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Sain kummipojalta kuvan Pirkanmaalta, siellä oli tehty jo iso lumiukko.

   Löschen