Donnerstag, 6. Februar 2020

Keskiviikon kuvat

Eilen oli ihana ilma ja lähdimme lenkille Reinin rannalle. Vuoristojen lumien sulaminen ja kovat sateet ovat saaneet taas tulvia aikaiseksi ja yksi Reinille viettävä katu oli jo saanut portin veden nousun estämiseksi.

Leikkikenttä oli jo veden alla.



Saara Irlannista postasi jo narsissien kuvia, mutta meillä näkyy tällä hetkellä vain lumikelloja ja krookuksia.



5 Kommentare:

  1. Joo, on Kölnissä jo vettä ja lisää tulossa täältä Reinin yläjuoksulta jahka huomiseen päästään. Sabinen kourissa huomenissa saattaa löytää kattonsa ja lempipuunsa naapurin tontilta, tai autonsa vanhan plataanin alta litistyneenä. Tapahtui mitä tapahtui, mutta Kölnin tuomiokirkko seisoo paikallaan järkähtämättä. Kaikkea hyvää Kölniin!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Tulin just lenkiltä ja oli jo kova tuuli eli Sabine-myrsky on selvästi tulossa. Tuomiokirkon ympärillä on jo aitaus, ettei ihmiset saa lenteleviä kiviä päähänsä ja koulut ja eläintarha on kiinni huomenna.

      Löschen
  2. Täälläkin tuulee reippaasti ja tietysti sataa! Tulin viime yönä Tukholmasta, mutta onneksi meri oli suht tyyni, en huomannut mitään keinuntaa. Toivottavasti siellä selvitään ilman suurempia kolhuja!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ei olla todettu vahinko ja tontilla, Baijerissa ystävien pihalla lenteli tavarat ja mm. iso painavaa grill oli kaatunut. Me jännitetään kulkeeko lähijunat tai ratikka, että päästään illalla Philharmoniaan.

      Löschen
  3. Vahinkoja! Scheissautokorrektur!

    AntwortenLöschen