Dienstag, 15. Februar 2022

Kolme sanaa sinulle, ole ystävä minulle

 Eilen oli ystävänpäivä ja sain yllätyssoiton Suomesta, äitini Karjalan aikaisen lapsuudenystävän tytär soitti Lahdesta ja toivotti hyvää ystävänpäivää. Olipa aivan mahtavaa saada sellainen soitto, varsinkin kun olemme viimeksi nähneet ehkä keskikoululaisena. Ystävyys voi säilyä, vaikka asuisi kuinka kaukana toisistaan. Aloin miettiä miten voin olla edelleen yhteydessä niin moniin vanhoihin kavereihin ja miten he merkitsevät minulle niin paljon. Joka kuvasta löytyy ihmisiä, joiden kanssa olen edelleen yhteydessä.


Blogin ja Facebookin kautta on tutustunut uusiin ihmisiin, sieltäkin on tullut hyviä ystäviä. Ilman somea heihin ei olisi ikinä tutustunut, varsinkin kun asun Saksassa. Kiitos teille kaikille, jotka jaksatte olla mukana❤️

Uusin ystäväni on tämä punarinta, joka jaksaa istua kivellä ja katsella kun istutan kevätesikkoja etupihalle, on ollut siinä jo monena päivänä eikä yhtään pelkää.



Friendship is new bread, fresh butter, farmhouse cheese and a pot of tea for two. - Pam Brown

                                              


7 Kommentare:

  1. Olipa kiva yllätyssoitto sinulle:) Ja noin monen vuoden jälkeen:) Sinutkin olen tavannut somen kautta, ihan oikeastikin:) Hyvää ystävänpäivää, päivän myöhässä tosin.

    AntwortenLöschen
  2. Kirjoitin tänä vuonna ensimmäisen kerran - muistaakseni - ystävänpäiväkortteja joillekin, sillä en jaksanut joulukortteja kirjoittaa enkä edes sähköisiä. Olin niin karsea loppusyksy ja vielä tuo tammikuu, mutta nyt on maailma kirkastunut - ihan konkreettisesti!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Jouluposti jäi meiltäkin suuremmaksi osaksi hoitamatta. En edes keksi hyvää syytä miksi, kai se tuo korona vaan on.

      Löschen
  3. etsin syytä miksi kaverini ei pääse kommentoimaan, missähän vika vois olla

    AntwortenLöschen
  4. Punarinta ja kevätesikot ... ja tuo muratti. Ah, olisipa meilläkin jo kevät.

    Kiitos Allu kaikista kirjoituksistasi. Sinä olet minun "Saksan kirjeenvaihtajani".

    AntwortenLöschen