Freitag, 12. April 2024

Viime päivien highlights

 Philharmoniassa kuulemassa Tristanin ja Isolden harjoituksia, kapellimestarini viehättävä, pieni ja pippurinen Elim Chan

Konsertin jälkeen piipahdus taidemuseoon katsomaan impressionisteja

Tämä hammaslääkärin odotushuoneen kuva oli hauska


Tänään sauvakävelyllä, kotimatkalla kukkakimppu maljakkoon ja nyt sunnitellaan mitä ruokaa tarjoillaan naapureille/ystäville. Huvittaa aina nuo kirjoitukseni kun ne on siansaksaa.  Vähän jännittää tuo vierailu, heidän tyttärensähän kuoli muutama viikko sitten kun kuorma-auto ajoi kääntyessään päälle ja pitää jotenkin miettiä tarkemmin mitä sanoo. Toissapäivänä oli täällä toinen samanlainen onnettomuus, vasta vuonna 2025 kuorma-autoihin laitetaan pakollinen varoitusääni ja sekin vasta uusiin autoihin eli moni pyöräilijä tulee vielä kuolemaan.Huomenna odotettavissa +26C, ei hassumpaa

9 Kommentare:

 1. Sisareni sanoisi maalauksiani kunnon taiteeksi. Minä tihrustin tuota ruokalistaasi ja vesi alkoi valua, vaikka en kaikkea ymmärtänyt. Mutta kokemuksesta tiedän, että herkkuja teillä aina tarjoillaan.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Parsa tonnatoa olen jossain kerran syönyt, nyt kokeilen itse.

   Löschen
 2. Hienoja kuvia. Joissakin on kehyskin taideteos. Veikeä on tuo poika, joka tulee raameista ulos (fällt aus dem Rahmen). Sain selvää sinun muistiinpanoistasi. Minäkin kirjoitan muistiinpanoja itselleni sillä kielellä, mikä sattuu eli mikä tulee spontaanisti ja miettimättä ulos aivoista. Kirjoititko aluksi luennoilla opiskeluaikoina siansaksaa , kun piti nopeasti kirjoittaa ja pysyä luennoitsijan juonessa mukana? Minulla muistiinpanot olivat aluksi aikamoisia "hieroglyyfejä", mutta opin asiat.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. En kyllä enää muista mitä kirjoitin aikanaan, tuossa vaan rupesi naurattamaan tuo Himbeerhillo eli keskellä sanaa vaihtui kieli.

   Löschen
 3. Pitäisiköhän kopioida tuo ruokalista ja ottaa myös tarkemmin selvää, miten ryttyperunasalaattia ja syrnikkejä valmistetaankaan, nimeltä ovat kyllä tuttuja. Ja kiitos kun saan nauttia näistä taideteoksista täällä, kun en nyt pääse sinne taidemuseoonkaan. Meillä lapset ovat siellä ja täällä reissussa jälleen ja koira ja kissa vuorotellen "eläinhotellissamme".

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. https://www.hs.fi/ruoka/art-2000010324457.html
   Blogger kiusaa, olen näköjään nimetön

   Löschen
  2. Oi kiitos kun muistutit! Olin vilkaissut Hesaria ja tuota juttuakin sivusilmällä, mutta en hoksannut että se on just se ohje. Muutenkin on pino lehtiä lukematta, kun muka on niin kiire:))

   Löschen
 4. Tuo ensimmäinen taulu aivan kuin siitä oikeasti olisi poistumassa tuo poika..
  Teillä jo tosi lämmintä 💚
  Toivottavasti naapurisi ovat hieman toipuneet surullisesta menetyksestä,vaikka ei sellaisesta kyllä ikinä toivu,mutta varmaan heille tekee hyvää tulla nauttimaan Allun herkkuja ja seurasta.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Tänään on vielä lämmin, mutta huomenna taitaa sataa.

   Löschen