Mittwoch, 7. Januar 2009

Hanki hyvä elämä

Testasin kulttuurikuntoni Ylen sivulla ja sain aika hyvän arvosanan. Hyvä, ettei tarvinnut testata urheilusuorituksia, ne kun eivät näyttäisi yhtä hyvää tulosta, vaikka kunnialla kyllä hiihdin Baijerissa murtomaahiihtoa enkä kertaakaan kaatunut, vaikka sukset oli niin liukkaat että. Eivät ole sukset enää sitä luokkaa kuin lapsena, kun isä niitä tervasi ja vahasi, että vähän liukuisivat. Nykyisillä suksilla pitää varoa sekä ylämäessä (liukuu taaksepäin) että alamäessä (tulee karmea vauhti).

4 Kommentare:

 1. Tein testin ja tulos oli kohtalaisen hyvä. Mistäs olit Ulla sellaisen keksinyt?
  Seuraan bogiasi päivittäin suurella mielenkiinnolla. Itse en ole vielä ehtinyt syventymään sellaisen tekemiseen.
  Kylläpä nyt on hyvät hiihtokelit, vaan kun ei oo suksia. Mutta niinpä menemme tyttärenpoikamme kanssa mahakelkalla. Hauskaa sekin on...

  AntwortenLöschen
 2. Maija: Ylen sivuiltahan löytyy vaikka mitä kivaa.

  AntwortenLöschen
 3. Allu: Nyt on synttärilaulut kuunneltu ja kulttuurikuntotesti tehty. Yritin olla ei liian innokas kulttuurin harrastaja, mutta huippukuntoiseksi minut kuitenkin luokiteltiin.Kiva, kiva.
  Urheilun saralta en viitsi tehdä testiä, masentuisin vain.

  AntwortenLöschen
 4. Clarissa: no hurja kulttuurikunto mullakin, mutta se nyt on helppoa miljoonakaupungissa saada, kun tarjontaa on vaikka millä mitalla. Tänään mm. saan taas ilmaiseksi kuunnella puolisen tuntia sinfoniaorkesterin harjoituksia Philharmoniassa.

  AntwortenLöschen