Samstag, 25. Mai 2013

Kuppilan kukat ja mestareiden liiga

Ostosmatkalla poikkesimme kivaan kahvilaan, jossa on yleensä erivärisiä Iittalan Kivi-tuikkuja pöydällä. Tänään ei ollut tuikkuja, mutta taaskin jotain suomalaista designia, tosin saksalaisen firman valmistamaa, nimittäin tämä maljakko.


Ja toisella seinällä tämä komea kukka-asetelma


Illalla tapahtuu jotain aivan ihmeellistä: minä katson ystäväporukan seassa televisiosta jalkapalloa, kun kaksi saksalaista seuraa pelaa loppuottelun Lontoossa. Peukkuja en pidä sille shekkivihkoa heiluttavalle baijerilaiselle seuralle, joka ostaa muiden seurojen parhaat pelaajat ja antaa heidän jopa vaan istua varapenkillä, pääasia, että eivät pelaa vastustajan riveissä. Niinkuin Irwin aikanaan lauloi, Raha ratkaisee. Minä pidän peukkuja Ruhrin alueen pojille.

Kommentare:

 1. Toivon myös että BVB voittaa! Zieht den Bayern die Lederhosen aus!

  Maikki

  AntwortenLöschen
 2. ♪♫♪♫♪♫ voit olla varma, että tätä lauletaan illalla [KLIK]♪♫♪♫♪♫♪♫

  AntwortenLöschen
 3. Ymmärsinkö siis oikein, että normaalisti et katso jalkapalloa? :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ymmrärsit aivan oikein, 22 miestä siinä yhden pallon perässä, en jaksa yleensä katsoa, jos ei nyt jotain oikein erikoisen tärkeää ole.

   Löschen
 4. Hyvällä porukalla futiksen katselukin onnistuu.
  Ooh, tuo eka maljakko on ihan kuin minua varten tehty!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Mulla on se, mutta oikean roskapussin värisenä.

   Löschen
 5. Jalkapallo ei ole mun juttu. Liika pelaajia ja usein ei tapahdu mitaan. Jaakiekko ja koripallo on enempi mun makuun, jos jotain joukkueurheilua pitaa katsoa.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Jääkiekkoahan sitä suomalainen kai mieluummin katsookin, itse katson urheilusta mieluiten tennistä.

   Löschen
 6. Onnea Saksalle! Mutta miksi tänäkin vuonna saksalaismiehet itkivät ja olivat kuin maansa myyneet - aivan kuten viime vuotinen peli Münchenissä. :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiitos vaan, kyllä me saksalaiset ollaan sitten hyviä ja osataan vielä itkeäkin.

   Löschen
 7. Kyllä, nuo kukat ja vaasit ovat hienoja ;-)

  AntwortenLöschen
 8. Mulla on noita jättilaukkoja kasvamassa pihassa, olen tuonut sipulit Alankomaista. Meillä miehet valvoivat tuon ottelun tähden laivalla, kun katselivat ottelun. Pieni mies oli ilmeisesti ainoa baijerilaisen joukkueen kannattaja kisakatsomossa, mutta hän laskeekin jo päiviä fanikauppaan pääsemiseksi. HK

  AntwortenLöschen
 9. Niinpä ja erityisesti silloin, kun on luvassa päästä kyseisen joukkueen fanikauppaan. Voittajan juomapullosta vesikin maistuu paremmalta.

  AntwortenLöschen