Freitag, 5. Juli 2013

Viikkokatsaus

Viikko alkoi mukavasti, kun verottaja lähetti viestin, että on päättänyt antaa siemoisen summan veronpalautusta, mikäs sen mukavampaa ja eipä sitten muuta kuin kaupungille tuhlaamaan rahoja.
Ensimmäisenä ostin - vahingosta viisastuneena - Brooksin luksusmalliset housunpuntinpidikkeet pyöräilyä varten. Myyjän mukaan niitä tarvitaan yksi ja se oikeaan jalkaan estämään puntin pääsemistä pyörän ketjuihin, mutta minä valaisin häntä ja kerroin, että kylkiluita voi katketa myös, jos vasen puntti jää pedaaliin kiinni.
Sitten menin optikolle ostamaan uudet silmälasit. Varmaan 50% nykyajan silmälaseista on "nerd style", jotka ei sovi meikäläisen pärstään millään. Pyöreitäkin oli paljon tarjolla ja otinkin melkein pyöreät, jotka Allumiehen mielestä olivat eilen no go ja tänään jostain syystä ihan o.k., mikä lienee saanut aikaan mielenmuutoksen yön aikana. Neljä tuttavaa oli myös enemmän neliskulmaisten kannalla ja olin illalla jo melkein peruuttamassa kauppoja, mutta miksi sen tekisin, ostanhan minä sellaisia vaatteitakin, joista itse tykkään enkä välitä muista. Olen mielestäni hyvin intellektuellin näköinen niissä pokissa, ystäväni Monika sanoisi varmaan "ihan sen näköinen, että on latinassa kymppi todistuksessa". Tai ehkä se karmea totuus tulee minullekin ilmi, kun niihin rilleihin tulee lasit ja näen itseni.


Viikonloppuna alkaa vierasrumba, ensin tulee kiinalaiset ystävät Shanghaista ja kun he lähtevät, freiburgilaisystävät kokonaiseksi viikoksi, joten ohjelmasta ei ole puutetta. Luvassa on mukavaa säätä, joten ruokapuoli hoituu ainakin osittain iisisti grillissä.
Onkohan tässä nyt tarpeeksi lukemista N*S*A*:lle? Onneksi osasin aikanaan muuttaa Bushin nimen Yrjö Puskaksi,  kun lähetin ystäville kortin Kennebunkportista, jossa on Puskan perheen kesäasunto. Tai onhan ne varmaan kääntäneet sen nimen Google Translatorilla ja tietävät, ketä tarkoitin.
Hauskaa viikonloppua!

9 Kommentare:

 1. Noin on, vasen housunpunttini on jäänyt pedaaliin kiinni 2 kertaa. Hyvä kun valistit myyjää (näin saavat myytyä niitä enemmänkin, myös siitä voivat sinua kiittää).
  Mukavaa viikonloppua!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. No niin, en siis minä ole yksin, kiitos kohtalotoveri!

   Löschen
 2. Kauniit. Onnellisena likinäköisenä näköni vain paranee vanhentuessa :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Samma här, taas oli parantunut puoli dioptria.

   Löschen
 3. Minäkin tykkään tuon muotoisista sangoista. Niissä näyttää niin intellektuellilta. Minullakin lasien vaihto edessä, toivottavasti nyt on muitakin kuin kulmikkaita tarjolla.

  Maikki

  AntwortenLöschen
 4. Ensimmäistä kertaa kuulen housunpunttirenkaista mutta hienolta ne näyttävät ja housun puntit varmaan pysyvät järjestyksessä;D

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eilen jo kokeilin noita, ne on oikein elegantit. :-)

   Löschen
 5. Heh...vahanko oot cool noiden puntinpidikkeiden kanssa! Mun faija on nuuka, tai ehka noita ei edes oltu viel sillon keksitty ku han alko laittamaan pyykkipinnat pulttuihin...tekee niin vielakin.

  AntwortenLöschen