Sonntag, 27. Juli 2014

Parkkikiekko

En voinut olla ostamatta autooni Würzburgin linnan kappelin myymälästä tätä hauskaa parkkikiekkoa, josta voi lukea "Herran saapumisajan"


19 Kommentare:

 1. Voi kuinka hieno! Muttei saisi Suomessa käyttää:/

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Eikö? Onko siellä huumori kielletty? :-)

   Löschen
  2. On ikävä kyllä, vain se virallinen, tylsä versio kelpaa. :(

   Löschen
 2. :D :D hauska!!
  Meillä on Suomenkielinen, ostettu vartavasten R-kiskalta - hani halusi ja mä olin iloinen! :)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Hih, osaakohan ne eidgenossit siellä suomea, vaikka mielestäni ei tuossa kielitaitoa tarvita, mutta byrokratia on byrokratia.

   Löschen
  2. Ei ainakaan ole mitään noottia tullut - en sitten tiedä onko kukaan sitä ikinä tarkastanut ... tai siis hetkinen, olemme Sveitsissa: ihan VARMASTI on tarkastettu!! :D

   Löschen
 3. Oo, miten ihana! Tuommoisen haluaisin minäkin, vaan mitähän mahtaisivat suomalaiset parkkipirkot tuosta tuumata.

  AntwortenLöschen
 4. Suomen laki ei ilmeisesti salli.

  AntwortenLöschen
 5. Parkkeerasin tänne nyt viidennen kerran:-) No tottahan toki tuo menisi täydestä täälläkin, jos se siellä hiukan byrokraattisemmassa maassa kelpaa. Eihän Ärräkään näitä nätimpiä kiekkoja muuten myisi.

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. (Kuudes parkkeeraus) Ei täällä niin tarkkoja oikeastaan olla, meidän puoliska kiekkoa on toiminut jo monta vuotta:-)) mutta tuon värin ja mitan ja muodon pitäisi kyllä olla säännösten mukainen, kuten käsittääkseni sielläkin.

   Löschen
  2. En osaa yhtään sanoa mitoista eikä tullut mieleeni, että olisi niin tarkkaa kiekon kanssa. Meillä on toisessa autossa ikivanha vihreä BP:n mainoskiekko, joko sitä ei olla koskasn kontrolloitu tai sitten ovat päästäneet läpi.

   Löschen
  3. 150mmx110mm, siinä mitat ja lisää Wissenswertes über Parkscheiben. Kyllä nämä sun jutut vaan ovat hyödyllisiä, tuli uutta ja tärkeää? tietoa tässä itsellenikin;-)

   Löschen
  4. Ei näköjään linkitys toiminut, eli http://kfzmeister24.de/sonstiges/wissesnwertes-ueber-parkscheiben/ Olen niin huolissani susta, että et vain saisi parkkisakkoja vääränmittaisella kiekolla:-))

   Löschen
  5. Taas hävis mun hieno vastaus, so ein Mist. Siis kiitos huolenpidosta, mutta ilmeisesti käytetään vielä noita vanhoja kiekkoja. Jos ei musta kuulu mitään, saatan olla vankilassa, jos vaikka pääsisin Uli Hoenessin kämppäkaveriksi.

   Löschen
 6. Tässä olisi valinnanvaraa:
  http://www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=lustige+parkscheiben&tag=googhydr08-21&index=aps&hvadid=23972966183&hvpos=1t1&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=5968778255665314096&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=b&hvdev=t&ref=pd_sl_5j437atene_b

  AntwortenLöschen
 7. Hauska kiekko! Täällä maalla kun ei kiekkoa tarvita, niin meillä ei edes ole sellaista. Jossain kulkiessa piti olla kiekko ja me kirjoitettiin ihan vaan lapulle. Se hyväksyttiin kyllä, mutta ystävällisesti oli parkkipirkko lahjoittanut meille kiekon. Sitä taasen tarvittiin johonkin muuhun tarkoitukseen ja nyt meillä ei taas ole sitä autossa :)

  AntwortenLöschen