Dienstag, 29. Dezember 2015

Eilen nähtyä

Eilen elämä normalisoitui (muutamaksi päiväksi) ,kun ei ollut all inclusive-vieraita talossa ja ehdin pitkästä aikaa jopa kuntosalille. Matkalla pysähdyin katsomaan hautaustoimiston ikkunaa, kun heillä on siellä aina todella kauniita kuvia ja runoja ja kas vain, tuli yksi tuttukin vastaan. Heijastui pahasti ikkunalasiin, mutta ehkä tunnistatte Hugon ihanan maalauksen.


Hautausmaan vieressä tuli sitten tämä näkymä, eipä uskoisi talveksi.


8 Kommentare:

 1. Jep, hyvin taulun siitä tunnistaa peilauksesta huolimatta. Teillä on siellä kyllä tosi kesäiset kelit. Meksikossa autot ovat ihan hukassa lumen keskellä ja liukkaudessa. Maailma on siis sekaisin.
  Voimia vierailuihin!

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oho, vai lunta Meksikossa. Kauhulla ajattelen sitä vierailua, kun olis kamalasti valmisteltavaa remontin takia. En kerta kaikkiaan opi, että jotkut ei osaa lukea rivien välistä ja pitäisi vaan suoraan sanoa, että nyt ei kyllä sovi meille.

   Löschen
 2. Ensi viikon jälkeen normalisoituu täälläkin. Mitä ihmettä, tuossahan on kuin kaunis alkukesän päivä.
  Hyvä kun saitte ladata akkuja Australiassa, on teillä vaan sellainen ruljanssi, että huh huh!

  AntwortenLöschen
 3. Onpas keväistä. Täälläkin muuten oli silmut pensaissa reilu viikko sitten. Nyt on pakkasta kymmenen astetta. taisi talvi yllättää ne pensaat:).

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Oho, sielläkin silmuja ja sieniäkin ovat poimineet joulun aikaan.

   Löschen
 4. Aurinko paistaa ja täälläkin kevät näkyy puistossa. Tosin nyt on jo lämpö laskenut +/- rajoille. Ja elämä normalisoituu kun jouluvieraat lähtivät eilen illalla. Mukavia välipäiviä teille!

  AntwortenLöschen