Dienstag, 31. Januar 2017

All Men Become Brothers

Meidän pienen torimme laidalla on sähkökaappi, joka on saanut kivan graffitin.


Siinä on Beethoven ja osa Oodi ilolle hymnin tekstistä, jossa lauletaan mm. Alle Menschen werden Brüder eli meistä kaikista tulee veljiä. Aika kaukana taidetaan olla siitä kiitos mm. Brexitin ja Trumpin.



Ja jos haluatte kuulla, miten Mr. Bean sen laulaa, niin sanokaa KLIK

Kari oli aina oikeassa.
photo credit: Visavuori FB

7 Kommentare:

  1. Elämme omituista aikaa. Mieleeni tulee säe Johan Wolfgang von Goethen Faust´ista. Zauberlehrling(Taikurin oppilas)puhuu: " Die ich rief, die Geister, werd´ ich nun nicht los." (suomeksi suunnilleen näin: En pääse nyt eroon hengistä, jotka päästin irti.)

    AntwortenLöschen
  2. Hienon näköistä.täälläkin näkee usein maalattuja sähkökaappeja:;torin lähellä kaapissa oli sammakoita ,ja tässä lähellä kukkia;:D

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. kukat on täälläkin yleisempiä kuin Schiller ja Beethoven

      Löschen
  3. Schiller ja Kari puhuivat viisaasti, graffitin tekijä maalasi kauniisti, mutta mihin olemme menossa? Tasa-arvoisten ihmisten yhteiskunta, jota yhdistävät ilo ja ystävyys on pian muisto vain:(

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ajattelin taas tänään, että pitäis enemmänkin ihmetellä niitä amerikkalaisia, jotka valitsivat sen Trumpin, siinä riittäis kanssa ihmettelemistä.

      Löschen
    2. Niinpä! Jos voisikin pistää kaiken syyn tuon yhden ihmisen harteille, mutta kun siinä on nuo kaikki häntä äänestäneet mukana vastuuta kantamassa.

      Löschen