Samstag, 16. Dezember 2017

Parmesaanikuuset

Ostin Suomesta Koti ja Keittiö-lehden ja sieltä löytyi kiva resepti, joka on ihan pakko laittaa muistiin. Ajattelin paistaa näitä parmesaanikuusia ja viedä jouluaattona pikkupussi naapureille persimonihillon (vielä keitettävä) kanssa, mutta pelkäänpä paljon, että tuo ensimmäinen satsi menee ennen aattoa jo omiin ja vieraiden suihin.




Kommentare:

  1. Hyvän näköiset kuuset,nam:) Minä nyt välttelen jauhoja ja sokeria,joten en voi tuollaisia tehdä,mutta pakko pysyä tiukkana.

    AntwortenLöschen
  2. Kuulostaa herkulliselta - ja näyttää jouluiselta!

    AntwortenLöschen
  3. Parmesaania, sesamsiemeniä...,muistiin meni tuokin ohje. Sinulla on kauniimpi kuusimuotti kuin tuo ohjeessa oleva.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Eikös olekin paljon kauniimpi.
      Jostain syystä kommenttisi meni spämeihin.

      Löschen
    2. Ihmettelinkin jo kun laitoin kommentin kolme kertaa eikä vaan näkynyt:O

      Löschen
  4. Näyttää tosi kivalle. Sattuis varmaan hyvin juustopöytään kanssa?

    AntwortenLöschen
  5. Pikku suolapala maistuu aina. :)

    AntwortenLöschen
  6. Onpas herkullisen näköisiä. Pitäisiköhän itsekin ehtiä vielä leipomaan?

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Sä laitat niin hienoja ruokia, ettei siinä enää aikaa jää tuollaisille.

      Löschen