Ostin Suomesta Koti ja Keittiö-lehden ja sieltä löytyi kiva resepti, joka on ihan pakko laittaa muistiin. Ajattelin paistaa näitä parmesaanikuusia ja viedä jouluaattona pikkupussi naapureille persimonihillon (vielä keitettävä) kanssa, mutta pelkäänpä paljon, että tuo ensimmäinen satsi menee ennen aattoa jo omiin ja vieraiden suihin.
Hyvän näköiset kuuset,nam:) Minä nyt välttelen jauhoja ja sokeria,joten en voi tuollaisia tehdä,mutta pakko pysyä tiukkana.
AntwortenLöschenOlet urhea!
LöschenKuulostaa herkulliselta - ja näyttää jouluiselta!
AntwortenLöschenOnneksi oli kuusimuotti talossa
LöschenParmesaania, sesamsiemeniä...,muistiin meni tuokin ohje. Sinulla on kauniimpi kuusimuotti kuin tuo ohjeessa oleva.
AntwortenLöschenEikös olekin paljon kauniimpi.
LöschenJostain syystä kommenttisi meni spämeihin.
Ihmettelinkin jo kun laitoin kommentin kolme kertaa eikä vaan näkynyt:O
LöschenNäyttää tosi kivalle. Sattuis varmaan hyvin juustopöytään kanssa?
AntwortenLöschenVarmasti sopii.
LöschenPikku suolapala maistuu aina. :)
AntwortenLöschenJep!
LöschenOnpas herkullisen näköisiä. Pitäisiköhän itsekin ehtiä vielä leipomaan?
AntwortenLöschenSä laitat niin hienoja ruokia, ettei siinä enää aikaa jää tuollaisille.
Löschen