Dienstag, 15. Mai 2018

Päivän postit

Tänään ei posti tuonutkaan laskuja vaan parin sadan osinkoilmoituksen ja sen lisäksi Campasimpukan blogin arvonnassa voittamani pienet kivat keittiötaulutja kesäkuun alun pyörämatkamme ohjeet, kartat, hotellilistat jne.


Muutakin kivaa tässä sattui, kun olin jo ehtinyt nähdä, että hopeiset kynttilänjalat olivat kamalasti mustuneet ja pian sen jälkeen naapuri tuli kyselemään löytyisikö meiltä hopeaa tai messinkiä tai kuparia kiillotettavaksi. Hän opettaa jonkinlaisessa ammattikoulussa ja nyt oli teemana metallin kiillotus, meille juuri sopivaan aikaan.


Kommentare:

 1. Olipas hauska sattuma tuo hopeankiillotusjuttu! Joskus tuollaisia sattuu, ja silloin minä rupean aina uskomaan yliluonnollisiin juttuihin. :-)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Kiva omistaa sellainen naapuri. Kerran vuodessa ne käsipesevät koulussa villaa/angoraa ja silloinkin saan antaa pestävää.

   Löschen
 2. Ai että! Olinkin kokonaan unohtanut, että minut laitettiin ainakin kerran pikkutyttönä kiillottamaan kuparinen kahvipannu Sampo-jauheella. Oli kesä ja kyykin ulkona kaivonkannen vieressä. Tuokio jäi kaiketi mieleeni, koska tuntui ihmeelliseltä, miten kahvipannun kylki rupesi kiiltämään. Sampo tepsii näköjään moneen muuhunkin puhdistukseen. Googlen haku antoi tulokseksi, että 200 km:n säteellä ei löytynyt kauppoja, joissa tuotetta olisi saatavana.

  AntwortenLöschen
 3. Jatkakaa edelleen postinne tarkkailua :). Hitaasti, mutta (epä)varmasti postilaatikkoonne kopsahtaa ruskea melko suurikokoinen kirjekuori. HK

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Wow, oi kiitos! Tai voi jumbe niinkuin Allumies sanoi aamulla, kun totesi maidon loppuneen. Ihmettelen aina mitä suomalaisia sanontoja se tuntee.

   Löschen