Dienstag, 25. September 2018

Ota itsellesi hymy :-)

Kirjakaupan oven vierestä löytyi tällaisia muistilappuja, jotka saivat hymyilemään


ja kun jatkoin pyörämatkaa, näin, että stadionin metsään oli ilmestynyt ihmeellisiä juttuja, joista vasta toisen nähtyäni tajusin, että kyseessä on urinaali. Ensimmäisessä ei nimittäin ollut tuota miehen kuvaa. Tänään on jalkapallo-ottelu, ilmeisesti sitä varten paikalle on tuotu mobiileja urinaaleja.


6 Kommentare:

  1. Ihana toi hymy! Sai minutkin hymyilemään välittömästi.

    Noita pisuaareja on täällä Amsterdamissa ainakin Vondelparkissa aina koko kesän. Toisaalta hyvä juttu, jos se estää ukkeleita pissailemasta pitkin pientareita, mutta olen kyllä kuullut myöskin tyytymätöntä mutinaa naisten suusta. Kokevat asian epätasa-arvoiseksi. Itse en oikein tiedä, mitä mieltä olisin. Vähän rumia nuo ovat, jos ovat esillä puoli vuotta, mutta yleisötapahtumien aikaan ne kyllä ymmärrän. Kantaa pitää selvästi vielä miettiä ;-)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Ihan samaa ajattelin itsekin, ei kovin kaunis ja tosiaan vain miehille, mutta sinne futikseen tuleen nimenomaan miehiä. Onhan niitä kyllä kauniitakin pisuaareja kuten tämä Berliinissä KLIK

      Löschen
  2. Täällä on lehdissä kirjoitettu paljon Pariisiin sijoitetuista pisuaareista ja niiden vastustamisesta. On se kyllä epätasa-arvoista samoin kuin teattereissa ja konserteissa on aina kauhea jono naisten vessaan.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. me ollaan joskus menty tyttöjen kanssa miesten vessaan, kun on ollut liian pitkä jono

      Löschen
  3. Hauska hymyjuttu. Hmm, pisuaari luonnossa...siis onko puistossa tai metsässä kulkevien pakko nähdä kun joku pissaa noihin. Ja onko sitten naisille laitettu samalle alueelle omat vessat?

    AntwortenLöschen