Mittwoch, 10. Juli 2019

Siivouspalvelua ja pyöräilyä

Meillä on ollut pari vuotta kerran viikossa siivousfirma, jonka palvelut koko ajan vaan huononee. En ole todellakaan kunnollinen saksalainen rouva, joka on erittäin tarkka kaikesta, mutta nyt alkaa meikäläisellekin riittää. Viime viikolla otin nämä kuvat puolisen tuntia sen jälkeen kun siivooja oli lähtenyt. Tädin voimat eivät olleet riittäneet ihan olohuoneen nurkkaan asti ja siellä oli tämä näky.


Ja Allumiehen sängyn alta pyyhin tämän lian, oman sänkyni alta oli jostain syystä pyyhitty.


Kun täti piti esitelmän, että emme voi enää perua siivoojan tuloa vaikkapa loman takia vaan on pakko maksaa joka kuukausi könttisumma, uskalsin sanoa, että jos maksan sen summan, niin vastineeksi pyytäisin, että myös nurkat siivottaisi. Täti väitti siivonneensa ja minä ihmettelin, miten puolen tunnin aikana voi syntyä noin paljon likaa, sillä tulin kotiin puoli tuntia sen jälkeen kun hän oli lähtenyt. Nyt taitaa olla se tilanne, että on aika irtisanoa sopimus. Mietin tässä, että jos ostaisin imurirobotin, silloin ainakin lattia olisi suhtkoht puhdas. Naapureilla on sama siivooja ja hekin miettivät irtisanomista.

Jippii, huomenna alkaa meidän pyöräloma. Ensin autolla Lutherin kaupunkiin Eisenachiin, jonka linnassa voi ihailla  Lutherin musteläiskää ja sieltä sitten autolla mm. Erfurtiin. Eniten odotan tällä kertaa etenkin Weimaria ja uutta Bauhaus-museota.
Kommentare:

 1. Kyllä nyt on tosiaan aika vaihtaa siivousfirmaa. Huonosta ei kannata maksaa.

  Hyvää ja kaikin puolin onnistunutta pyöräretkeä!

  AntwortenLöschen
 2. No kyllä on syytä vaihtaa siivouspalvelua, onpa huonoa työtä. Oikein onnistunuttta pyöräilyreissua teille:)

  AntwortenLöschen
 3. Siivooja ei ymmärtänyt sopimuksen irtisanomisaikaa ja pääsin heti eroon, yksi ongelma vähemmän.

  AntwortenLöschen