Freitag, 23. August 2019

Ihana elokuu

Ai että meillä on hieno sää, ei enää niin tukahduttava helle, ei enää trooppisia öitä vaan vilpoisat 15C, kyllä kelpaa.


Luonto tekee muutenkin parhaansa, kärhöt kukkii uudelleen.


Onkohan tämä syyspäivänhattu, vaikka se on kukkinut jo vaikka kuinka kauan, on kasvanut jo parimetriseksi, ihana muisto Tante Käthestä, jolta saimme aikanaan taimen.


Näitä söpöjä pienokaisia jaksaisin katsella vaikka kuinka pitkään. Heitin keväällä jostain pussista siemeniä ruukkuun ja sieltä tuli esiin kiva yllätys.


Maanviljelystäkin on harrastettu, tässä ensimmäinen sato. Todella hyviä pullonmuotoisia pieniä tomaatteja, lisää on tulossa.


Tutkistelen tässä vuorotellen uutta Ikean kataloogia ja Irlannin matkaopasta.


Olen muuten katsellut juutuubista amerikkalaisten vloggareiden "Aikea häcks" ja saanut aika paljon ideoita miten voi organisoida Ikean tuotteiden avulla. Nyt olen ihastunut tähän henkarimalliin, joka on tosi kätevä vaatteille, noihin "koukkuihinkin" voi ripustaa vaikka mitä ja yhden henkarin otin käyttöön koruille.


5 Kommentare:

  1. Voi ei, te menette Irlantiin! Minun tekisi niin mieli Aran-saarelle ja sinne päin. Hyvää matkaa!

    AntwortenLöschen
  2. Voi ihan kadehdittavia asteita.Täällä on ollut ihmeellisen miellyttävä elokuu,kuumaa mutta ei liian hikistä säätä, mutta tällä viikolla alkoi sitten se hikoilukin....
    Kivaa Irlannin matkan odottelua.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Miten ihmeessä sä kestät sitä hellettä niin pitkään! Onko sulla jonkinlainen ilmastointi? Ollaan jo mietitty, että jos kamalat helteet tulee normaaliksi, on pakko nukkua kellarissa tai ostaa makuuhuoneeseen ilmastointilaite.

      Löschen
    2. Mun ilmastointilaite joka tuli asunnon mukana, oli jo vanha, ja hajosi muutama vuosi sitten, enkä hankkinut uutta. Tykkään kun ikkunat ovat auki,ja minulla on joka huoneessa tuuletin.

      Löschen