Montag, 27. Juni 2022

CANCELLED, CANCELLED, CANCELLED

 Kummipojan piti tulla meille tänään kylään. Cancelled

Oli tarkoitus ajella Ahr-joen viinivuorille ja samalla tarkastaa mikä on tilanne tulvavaurioiden suhteen. Cancelled

Piti mennä syömään tähtiravintolaan. Cancelled

Piti käydä ystävien luona Hampurissa. Cancelled

Piti viettää kolme päivää Köpiksessä. Cancelled

Piti käydä katsomassa saksalaisia ystäviä heidän kesämökillään Ruotsissa. Cancelled

Tässä huushollissa on yksi, joka röhisee ja niiskuttaa ja on vähän lämpöäkin. Antigentesti näyttää aina vaan negatiivista, mutta löisin vetoa, että kyseessä on korona. Lähetän hänet tänään PCR-testiin, jotta saadaan varmuus. Onneksi meillä on vierashuone ja kaksi kylppäriä ja naamalla aina FFP-maski ja onneksi on kesä ja voi olla paljon ulkona. PCR-testi on Saksassa maksullinen, hyvin eri hintoja näyttävät ottavan, haitari välillä 29-99 euroa ja tavallisesta antigentestistäkin alkavat ottamaan muutaman euron, tähän asti se oli ilmainen.

Ei tässä auta muu kuin nauttia kesästä, ulkona liikkumista ei ole vielä peruutettu. Jos ei ole omaa pihaa tai parvekettavoi lähteä vaikkapa riippumaton kanssa puistoon lukemaan


ja välillä katsella joutsenia


Oluttupaan ei kannata lähteä, siellä on turhan täyttä ja voi saada tartunnan. Allumies ei ollut siellä eikä muutenkaan osata arvata mistä sai tartunnan, epäilen kuntosalia, jossa hänen on selkänsä takia pakko käydä


On sentään yksi hyväkin uutinen: sello, jonka perin aikanaan isältäni ja jota on kauan soittanut sellistinaapurini, on pakko myydä, sillä 82v naapurin kuulo on huonontunut. Ekspertiisin mukaan sellon on rakentanut ruotsalainen Petter Hellqvist 250 vuotta sitten ja sen arvo on 15000€ ja se lähtee nyt kansainväliseen jousisoitinten huutokauppaan.

Pysykää terveinä, minäkin yritän.

10 Kommentare:

 1. Voihan tautien kurjuus! Ja apua mikä sello! Miten huutokauppaa voisi seurata?

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Se menee berliiniläisen nettihuutokaupan kautta, mutta en ole vielä saanut enempää tietoa. Instrumentteja ei kai juuri osteta ”kaupasta” nykyään.

   Löschen
 2. ikävää, mutta en usko et joka vilustuminen koronaa

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Ei tietenkään, mutta tässä tapauksessa oli oireet niin, että oltiin melko varmoja ja koronahan se on, kolmas kerta toden sanoo, kaksi ensimmäistä testiä oli negatiivisia. Luin jostain, että rokotetuilla saattaa kestää kauemmin ennenkuin testi näyttää positiivista.

   Löschen
 3. Voi kurjuus, mikä harmi että korona pilasi kaikki suunnitelmat. Toivottaan pikaista toipumista potilaalle, ja sinulla ihana puisto jossa voi kävellä.
  Vau mikä aarre tuo sello:)

  AntwortenLöschen
  Antworten
  1. Parempi kuitenkin kotona sairastaa kuin ulkomailla

   Löschen
 4. Korona ei tänä kesänä vähenekään, vaan lisääntyy, ja on matkalla sieltä luoteesta tänne lounaaseen ja etelään. Kurjaa. Ikävä, että se pilasi nyt teidänkin suunnitelmanne.
  Olen ylpeä, että osaan vielä soittaa suutani suomeksi vaikka juttukaveria ei ole edes joka kuukausi. Musiikki-instrumenttikokeiluni loppuivat aina lyhyeen.
  Pidän peukkuja, että löydät cellolle ostajan huutokaupassa.

  AntwortenLöschen
 5. Ikävä juttu, samaa on täällä Suomessakin. Terveisiä W:lle täältä Lompolosta, jonne vihdoin olen saapunut. Toivottavasti sellolle löytyy hyvä ostaja!

  AntwortenLöschen